Rekli ste o nama: Viktor Stojanoski, Aluprof

Mnogo nam znače mišljenja naših klijenata, stoga smo odlučili da za desetogodišnjicu postojanja časopisa „Prozori+Vrata“ pitamo naše dugogodišnje klijente par pitanja putem kojih smo zaključili kako se to naš rad odražava na njih, kao i ako smo na pravom putu.

Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.

Viktor Stojanoski, Aluprof

rekli ste o nama 10 godina Prozori+Vrata
Foto: Viktor Stojanoski, Aluprof

1. Prozori+Vrata“ časopis pomaže Aluprof brendu u uspešnoj promociji na Balkanu. Zajedno sa vašim časopisom Aluprof stiže do premijum kategorije lica iz različitih segmenata grupa potencijalnih kupaca.

2. Stajati u mestu znači kretati se unazad, tako da smo srećni što vidimo da stalno unapređujete svoj časopis i portal, a za rezultat to vas približava široj publici.

3. Svaki građevinski časopis ima drugačiji pristup klijentima. Internacionalne kompanije prepoznaju činjenicu da više od 50 brendova, koji trenutno, sarađuju sa časopisom Prozori+Vrata i na taj način vrednuju vašu medijsku platformu.

4. Usluga, profesionalan pristup i atraktivan izgled časopisa koji dopiru do različitih segmenta kupaca. Hrvatska je zemlja u brzom razvoju i današnji čitaoci očekuju otvoren pristup najboljem mogućem znanju kao i dostupnost relevantnih informacija. Prozori+Vrata im to svakako pružaju.

5. Samo nastavite sa svojim načinom rada! Veoma smo zadovoljni Vašom profesionalnošću i pristupom prema uslugama koje vršite.

Izričito nam je drago što Viktor Stojanoski prepoznaje i naglašava našu profesionalnost i pristup radu, kao i uspešnu promociju koju obezbeđujemo jer je to upravo ono što nas izdvaja i čini kvalitetnim.

Čitamo se i dalje!

Prethodni tekstStvaramo okvir budućnosti. GEALAN
Sledeći tekstPočela je konferencija industrije ALU i PVC stolarije