Savršena ponuda za oglašavanje u časopisu i na portalu www.prozorivrata.com

Katalog

Katalog vaše kompanije je postavljen na našu internet stranicu, tako da posetioci mogu da prelistaju, čak i sa svojih mobilnih telefona.

Poslovni adresar

Profil vaše kompanije je na našoj internet stranici. Kompanija ima svoju stranicu koja sadrži kontakt informacije, opis firme, fotografije, video klipove, google mapu, ključne reči sa backlinkovima prema vašem site-u.

Newsletter

Usluga slanja vašeg newslettera na našu bazu email adresa od preko 20.000 upisanih fizičkih i pravnih lica. Baza se redovno ažurira i dopunjuje novim interesnim grupama.

Promotivni tekstovi

Redovno objavljujemo vaše PROMO tekstove sa najnovijim informacijama i fotografijama. Svaki post sadrži vaše kontakt informacije sa linkovima ka vašem website-u.

Časopis

Svako izdanje časopisa postavljamo na naš website, kako bi posetioci mogli i online da prelistaju i pročitaju najnovije tekstove iz ove struke. Časopis Prozori&Vrata povezuje arhitekte, projektne biroe, građevinske kompanije, investiture i eksperte. I zbog toga je najbolje mesto za promociju vašeg proizvoda ili usluge. Časopis izlazi četiri puta godišnje. Nadamo se da ćete nas i vi prepoznati kao idealnu medijsku platformu, kako to u kontinuitetu čini već preko 40 kompanija iz struke.

Časopis PROZORI&VRATA broj 21, avgust 2017
Arhitekte čitaju časopis “Prozori&Vrata” i prate portal prozorivrata.com

Branding

Najbolji efekat ćete ostaviti postavljanjem vašeg brandinga na naš website. Sidebar je dostupan za vaš oglas sa linkom ka vašem website-u. Dimenzije brendinga su 770x1000px.

Banner

Banner vaše kompanije na našoj internet stranici sa preko 3.000 poseta dnevno. 90% posetioca našeg site-a dolazi preko google pretraživača ukucavanjem ključnih reči iz struke.

Banner 300x250px

Veliki banner na početnoj stranici koji se vidi na svim stranicama našeg website-a. Dodatne usluge se odobravaju uz banner, kontaktirajte nas radi službene ponude.

Banner 145x145px

Mali banner na početnoj stranici koji se vidi na svim stranicama našeg website-a. Dodatne usluge se odobravaju uz banner, kontaktirajte nas radi službene ponude.

Banner “Sponzor kategorije”

Banner dimenzije 650x120px, sponzor kategorije, koji se nalazi u određenoj kategoriji po vašem izboru i u svim tekstovima iz pripadajuće kategorije.

Agencija Marketing Press
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad, Srbija
Tel.: +381 21 6333 824
Mob: +381 64 6462 980
redakcija@prozorivrata.com