Rekli ste o nama: Robert Križanović, direktor Gealan Hrvatska

Jubilej časopisa „Prozori+Vrata“ obeležavamo mišljenjima i iskustvima naših dugogodišnjih klijenata. Cilj nam je bio da prikažemo, a i saznamo, šta to naši klijenti najviše cene kod nas. Moramo priznati da smo bili pozitivno iznenađeni većinom odgovora što nam je dodatno dalo vetar u leđa za dalji rad.

Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.
rekli ste o nama
Foto: Robert Križanović GEALAN Hrvatska

Robert Križanović, direktor Gealan Hrvatska

1. Vi se bavite temama koje pokrivaju našu industriju. Radite to na ozbiljan i profesionalan način pa svi mi koji želimo da budemo dobro informisani o zbivanjima u svetu prozora i vrata rado čitamo vaš časopis.

Mi u GEALAN-u često imamo inovativne proizvode koje želimo predstaviti na tržištu i zato nam je saradnja sa vama jako važna jer znamo da ćemo kroz vaš časopis naše proizvode predstaviti širokom krugu učesnika u industriji.

2. U vašem razvoju se vidi da pratite trendove. Živimo u svetu brzih promena, stalnih poboljšanja i inovacija i smatram da vi dobro držite korak sa tim promenama. Na taj način uspevate uvek biti moderni i to mi se sviđa kod vas.

3. Verujem da je to upravo vaš trud da časopis izgleda tako moderno i inovativno. Osim samog izgleda, pratite značajne teme za industriju prozora i vrata pa se uvek ima nešto zanimljivo za pročitati.

4. Pokretanje izdanja časopisa na hrvatskom jeziku je bila odlična ideja. Sa vama smo dobili ozbiljan časopis za našu industriju i vrlo brzo ste prepoznati na celom tržištu. Mislim da je vaš način rada ključan faktor rasta i razvoja i da ste zato postali cenjeni deo industrije prozora i vrata.

5. Svi mi imamo prostora za poboljšanja, a oni među nama koji su toga svesni uspevaju da se konstantno poboljšavaju. Smatram da ste vi jedni od tih. Nije to lako jer iziskuje puno rada, strpljenja i upornosti. Ja verujem da ćete vi nastaviti tim putem upornih i želim vam još puno godina uspešnog rada.

Izuzetno nam je drago što Robert Križanović prepoznaje naš časopis kao pravo mesto za GEALAN Hrvatsku sa obzirom na inovacije koje kreiraju i potrebe da se iste isprate na adekvatan način.

Čitamo se i dalje!