Rekli ste o nama: Žarko Đokić, Rehau

Bitno nam je da nas čitaoci i klijenti prepoznaju kao mesto gde mogu da pronađu i/ili plasiraju informacije od značaja. Trudimo se da pružimo što bolju platformu kako bi se „glas“ naših klijenata čuo što dalje, ali i proširila naša misija edukacije na što veći broj ljudi.

Povodom našeg jubileja, pitali smo naše klijente da podele svoje mišljenje i iskustva o saradnji koju smo imali sve ove godine. Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.

Žarko Đokić, Rehau

1. Čestitamo na jubileju pre svega. Sarađujemo na temama koje su važne za unapređivanje i razvoj tržišta prozora i vrata – idemo u istom smeru.

2. Drago nam je da kontinuirano radite na unapređivanju i da pratite trendove. Posebno nas raduje kad se promene dešavaju na polju digitalizacije.

3. Za vaš jubilej je verovatno zaslužan trud i želja da se dopre do velikog broja proizvođača prozora i vrata i generalno ciljne grupe iz ovog dela građevinske industrije.

4. Dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti i rad na konstantnom razvoju.

5. Uvek nas raduje kada se posao unapređuje u pravcu digitalizacije.

Mnogo se zahvaljujemo Žarku Đokiću što izdvaja naš kontinuirani rad i razvoj, kao i promene na polju digitalizacije, kojim se trudimo da što više unapredimo tržište prozora i vrata. Trudićemo se da nastavimo ovim korakom!

Čitamo se i dalje!