Rekli ste o nama: Božidar Ivić, Maco

Nastavljamo obeležavanje 10 godina postojanja časopisa „Prozori+Vrata“ uz cenjene komentare naših dugogodišnjih klijenata. Jedni od njih jeste kompanija Maco,a sve odgovore Božidara Ivića prenosimo u celosti bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.

rekli ste o nama: Božidar Ivić
Foto: Božidar Ivić

Božidar Ivić, Maco

1. Prostor za promovisanje novih proizvoda ali i postojećeg asortimana u stručnom časopisu predstavlja bitan faktor u našem radu. Uz sve veći krug čitalaca časopisa „Prozori+Vrata” to je idealna prilika za ostvarivanje trajnog prisustva među stručnom publikom.

2. Časopis „Prozori+Vrata” je bitan alat za promociju i podsticanje uvođenja novih rešenja preko projektanata, te su stoga stalni razvoj i redizajniranje kako časopisa tako i portala bitni u realizaciji toga.

3. Specijalizovanost i fokus na ovu granu građevine i prilika za brendove da u takvom okruženju lako ostvare kontakt sa tržištem u nažalost ograničenom medijskom prostoru.

4. Sve veća baza brendova koja deli zajedničku ideju promovisanja kvaliteta kroz saradnju sa časopisom „Prozori+Vrata”.

5. Cilj je svakako ostvarivanje kontakta sa što većom čitalačkom publikom, stoga povećanje njihove baze predstavlja ključan faktor u razvoju kako časopisa tako i nas.

Posebno nam je drago što Božidar Ivić ističe naš časopis kao bitan alat za promociju i uvođenja novih rešenja jer je to nešto što se svakodnevno trudimo da obezbedimo našim klijentima.

Čitamo se i dalje!