Rekli ste o nama: Miloš Ivanišević, Joviste

Jubilej našeg časopisa smo obeležili uz ogromnu podršku naših fenomenalnih klijenata. Njihovo dugogodišnje poverenje i zadovoljstvo je ono što je nama glavni pokazatelj našeg rada. Mnogo nam znači što iz broja u broj rastemo, kako po broju strana, tj. sadržajem, tako i po broju klijenata.

U ovom specijalnom izdanju časopisa smo okupili rekordnih 50 klijenata, među kojima je i kompanija Joviste, a pitali smo Miloša Ivaniševića, marketing menadžera Joviste, da podeli svoje iskustvo i viđenje naše saradnje.

Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.
rekli ste o nama Miloš Ivanišević, Joviste
Foto: Miloš Ivanišević, Joviste

Miloš Ivanišević, Joviste

1. Na samom početku želim da Vam čestitam ovaj, kako ste i sami rekli, ne mali jubilej i da Vam uputim jedno veliko hvala što ste od samog početka sa nama.

 

 

Saradnja sa vašom kućom nam je izuzetno važna jer upravo zahvaljujući toj saradnji naš „glas“ se daleko čuje a naši radovi se daleko vide 🙂 I ono što je još značajnije, zahvaljujući upravo Vama, naše radove vide uvek pravi ljudi.

2. Naša saradnja je upravo jedna od onih win-win jer delimo iste vrednosti. Okrenuti smo ka budućnosti, uz razvoj i konstantne promene…pa i redizajn 🙂 Mogu samo da kažem… Svaka čast, to je jedino ispravno razmišljanje i samo napred.

3. Upravo gore navedene vrednosti koje godinama vrednujete i te vrednosti prenosite i na preko 45 brendova. Konstantan razvoj i prilagođavanje promenama je definitivno nešto što Vas stavlja daleko ispred drugih sličnih časopisa.

4. To što sa velikim uspehom pokrivate i tržište Hrvatske samo potvrđuje moju pređašnju konstataciju da ste daleko ispred konkurencije. Ključan faktor vašeg razvoja i rasta po mom mišljenju jeste da imate jasno definisanu viziju, jasno definisan put kojim želite da idete i upravo prilagođavanjem na nastale promene uspevate da sigurnim koracima koračate ka svom cilju.

5. Jedina sigurna stvar su promene. Nastavite da se uspešno prilagođavate, redizajnirate i nema problema 🙂 Isto tako, sve veći značaj dajte digitalu i to je onda zaista dobitna kombinacija 🙂

Izuzetno nam znači što Miloš Ivanišević smatra da naš časopis daje dobar glas kompaniji Joviste i da dopire upravo do ljudi koji treba da ga čuju. Potrudićemo se da tako i ostane, ali i da širimo taj glas dalje kako bi zajedno, mi i naši klijenti, postigli nove rezultate! 

Čitamo se i dalje!

Prethodni tekstJuče je svečano otvorena 17. Beogradska internacionalna nedelje arhitekture – BINA
Sledeći tekstPenasti PVC-U profili