Rekli ste o nama: Milan Majkić, Betaplast

Obeležavamo 10 godina postojanja časopisa „Prozori+Vrata“ uz podršku ozbiljnih kompanija. Ta podrška, i poverenje, se može primetiti kroz 50 izuzetnih klijenata koji se oglašavaju ovom broju časopisa. Kompanija Betaplast je upravo jedna od njih, a na naša pitanja u vezi dosadašnje dugogodišnje saradnje je odgovorio Milan Majkić.

Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.
rekli ste o nama Milan Majkić Betaplast
Foto: Milan Majkić Betaplast

Milan Majkić, Betaplast

1. Prvo želim da vam čestitam na značajnom jubileju, jer 10 godina uspešnog rada i konstantnog rasta na turbulentnom tržištu i u sektoru koji u Srbiji još uvek nije zaživeo na pravi način je pravi uspeh.

Naša firma poštuje kada neko radi svoj posao profesionalno i kada se trudi da sve bude na najvišem nivou i upravo iz tog razloga nam je značajna saradnja sa vašom medijskom kućom.

 

2. Povremene promene i redizajn samo ukazuje na to da ste željni uspeha i da na najbolji način zadovoljite potrebe i želje vaših ne samo klijenata, nego…

… ja volim da kažem da smo mi svi partneri sa vašom medijskom kućom i da zajedno gradimo nešto značajno u građevinskoj industriji na tržištu Srbije.

3. Upravo to partnerstvo koje sam spominjao u prethodnom odgovoru, jer vam je stalo da klijent bude zadovoljan onim što dobija od saradnje sa vama. Stalo vam je da predstavite sve vaše partnere u najboljem svetlu i na svakom mestu, izuzetno ste proaktivni i kreativni u poslu koji obavljate. Drago nam je da je posledica toga da sve više brendova želi da sarađuje sa vama i siguran sam da će se takav trend nastaviti i u budućem periodu.

4. Profesionalan način na koji obavljate svoj posao će se lako „primiti“ na svakom tržištu jer je jedini ispravan ukoliko se želi postići dugoročan i kontinuiran rast. Sa vašim pristupom poslu sam siguran da biste postigli uspeh i na drugim tržištima koji čak nisu sa našeg govornog područja.

5. Mislim da ste odličnu stvar napravili sa pretplatom na štampana izdanja i da treba forsirati da vaši časopisi dođu do što većeg broja ljudi, samim tim ćete još više informisati ne samo stručnu javnost nego i građane o raznim aspektima iz sfere građevinarstva, o značaju zelene energije, energetske efikasnosti, kvalitetnim brendovima i slično. Naravno i nama kao vašim partnerima znači da što veći broj ljudi preko vaših časopisa, sajta i društvenih mreža čuje za nas i samim tim podiže i vrednost naših brendova kod krajnjih kupaca. Nastavite da se trudite, da budete kreativni i profesionalni i siguran sam da znate da kada se sve to spoji onda je samo nebo granica!

Izuzetno nam imponuje što Milan Majkić vidi veliki značaj, ne samo u našem, već i u partnerstvu svih naših klijenata i da zajedno pozitivno utičemo na građevinsku industriju Srbije.

Čitamo se i dalje!