Časopis „Prozori&Vrata“ od danas do četvrtka na sajmu RENEXPO® WATER & ENERGY u Beogradu

Beograd je danas postao domaćin stručnjacima za održivi energetski razvoj i životnu sredinu – obavezno posetite RENEXPO® Water and Energy

RENEXPO® WATER & ENERGY
RENEXPO® WATER & ENERGY

RENEXPO® WATER & ENERGY, najveći internacionalni sajam i konferencijski program u regionu o održivom energetskom razvoju, energetskoj efikasnosti, zaštiti životne sredine, upravljanju vodama i otpadom i e-mobilnosti održaće se po peti put u Beogradu od danas do četvrtka, 26. aprila.

Ulaz na sajam je besplatan, uz obaveznu registraciju- REGISTRACIJA

Časopis „Prozori&Vrata“ kao medijski partner ovog sajma, imaće na ovom mestu promociju svog 24. broja. Posle 44. Međunarodnog sajma građevinartsva i zapaženog učešća na istom, naša redakcija nastavlja sa promocijom energetske efikasnosti i edukacije javnosti u tom smislu. Posetite naš štand, a mi ćemo odgovoriti na vaša pitanja o ovoj, zaista aktuelnoj ,svetskoj temi. Vidimo se.

Sajamski specijal časopisa „Prozori

Sajam RENEXPO® WATER & ENERGY ove godine okupiće preko 2.000 eksperata iz Srbije, regiona i Evrope koji će razmeniti mišljenja, znanja i informacije o najnovijim tehnološkim dostignućima, inovacijama i rešenjima za održivi razvoj u oblasti energetike i životne sredine.

Oficijalna zemlja partner ove godine je Nemačka koja učestvuje sa čak 16 kompanija iz Nemačke koje će predstaviti tehnička rešenja i opremu. Prepoznatljivi narandžasti paviljoni sada čine 15 kompanija iż Holandije. Na manifestaciji će učestvovati i veliki broj kompanija iz Austrije, Francuske, Mađarske i drugih zemalja, koje su istinski lideri u novim tehnologijama i razvijanju kompleksnih rešenja u energetici i upravljanju životnom sredinom. Sponzori ovogodišnjeg sajma su Procredit banka, Global Hydro, Siemens Gamesa, vinarija Bikicki, voda Tronoša, Termogamma Energy.

O RENEXPO®:

Vodeći međunarodni sajam i stručni skupovi za razmenu ideja, znanja i prakse iz obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, zaštite životne sredine i vodoprivrede sa pratećim konferencijama inkorporirane u brend RENEXPO®, po peti put otvara svoja vrata u Beogradu. RENEXPO® predstavlja rešenja za proizvodnju toplotne i električne energije koristeći biomasu, biogasne resurse, tehničke i ekonomske hidropotencijale kao i značaj realizacije projekata koji omogućavaju racionalnu potrošnju energije u građevinarstvu, industrijii javnoj rasveti. Upravljanje vodom i otpodnom vodom kao i Energija iz otpada neke su od fokus tema predstojećeg sajma. RENEXPO® je prepoznat kao visoko kvalitetna evropska energetska platforma strukturirana kao najvažniji sastanak industrije ovih vrsta.