Osvežavajuće letnji izgled modernih roletni

Leto se polako približava i već lagano počinjemo sanjariti o kući kraj mora ili vikendici na jezeru. Bez obzira da li idete na odmor ovog leta ili ne, preporučujemo vam nekoliko varijatni modernih roletni koje će vas inspirisati transformišući vaš urbani prostor u letnje opuštajuće gnezdo u kojem čete istinski uživati.

Svetle boje

Obojene roletne mogu učiniti da običan prozor ili vrata budu u pop fazonu. Igrajući se sa bojama, vi zapravo menjate enterijer ali i eksterijer vaše kuće ili stana, čineći ga veselijim i vedrijim. Odabir boje u mnogome utiče na utisak koji želite ostaviti na posetioca ali i na vas samog.

Na primer, svetlo plava boja na beloj stvara nautički izgled pun ljubavi i čini vaš dom privlačnim.

Napravite elegantan i sveži letnji izgled sa mint zelenim roletnama. Ova boja će se savršeno uklopiti u vaš zeleni vrt.

Roletne u mint boji
Slika 2 – Roletne u mint boji

Smela i lako uklapajuća nežna nijansa plave na vašim roletnama uz klupice bele boje daće slatki izgled vašem domu koji če se svakom dopasti.

Plave nijanse roletni
Slika 3 – Plave nijanse roletni

Plava boja je definitivno boja leta! Kombinacija jarko plave boje u prvom planu i oštre bele podseća na najlepše domove Grčke. Čistim, neutralnim nijansama kreira se svež i mladalački izgled.

Jarko plave roletne za nautički izgled
Slika 4 – Jarko plave roletne za nautički izgled

Drvene roletne

Ima nešto u drvenim roletnama te ih čini da izgledaju kao da sva letnja vrelina “vrišti” iz njih. Ovakav izgled možete postići tako što ćete bele drvene podove upariti sa drvenim roletnama u priodnoj boji i uz par jastuka različitih boja dobićete boemski izgled prostorije.

Postavljanjem belih roletni u prostore svetlih boja, unećete veliku količinu prirodne svetlosti. Prostor će izgledati čisto, jednostavno i otvoreno.

Ne ustručavajte se da se poigrate sa bojama na glavnim elementima prostora. Zagarantovan je pozitivan ishod!