Platnene roletne u vašem domu

Platnene roletne su povoljan način da svoje prozore i prostoriju učinite zanimljivom. Lake su za postavljanje i postoje u velikom dijapaozonu boja, dezena i veličina. Platnene rolete se mogu postaviti u bilo kojoj prostoriji bez bojazni da se neće uklopiti u već postojeći stil. One moogu izgledati dobro u minimalističkim enterijerima a i u raskošnim.

Savremene platnene roletne

Platnene roletne su prilagodljive vašim prozorima. Mogu biti od različitih materijala, a izbor je isključivo na vama. Pre kupovine roletni, treba obratiti pažnju na namenu sobe kao i mesto gde će biti postavljene. U spavaćoj sobi sigurno ne želite imati providne roletne, dok je u kuhinji potrebno što više svetlosti.

Platnene oletne kao ukras vaše sobe
Slika 2 – Platnene oletne kao ukras vaše sobe

Atmosfera u prostoriji

Treba voditi i računa o raspoloženju koje želite stvoriti u prostoriji, odnodno, atmosferi. Boja roletni utiče na raspoloženje unutar prostoriji gde su postavljene. U zavisnosti od dekora vaše sobe, enterijem može biti uređen u najrazličitijim stilovima. Napravite pravi izbor koji neće odudarati od stila vašeg enterijera.

Patnene roletne unose svežinu u va prostor
Slika 2 – Patnene roletne unose svežinu u va prostor
Platnene roletne izražavaju stil enterijera
Slika 3 – Platnene roletne izražavaju stil enterijera

Budžet

Takođe, važno je odrediti budžet pre kupovine. Roletne se ne menjaju često, pa je uvek najbolje kupiti što kvalitetnije.

Zaštita

Platnene roletne su odlično rešenje za zaštitu od sunca i privatnosti. One su dokazale svoju korisnost još vekovima unazad, od Egipćana i Kineza, stoga, najmanje što možete učiniti, jeste, da  i vi iskoristite i prednosti.

Platnene reoletne kao zid
Slika 4 – Platnene reoletne kao zid

Sve u svemu, sa pravim izborom platnenih roletni, nećete pogrešiti u oblačenju vašeg najsvetlijeg mesta u kući ili stanu – prozora!