Idealni komarnici za vaš dom

Kako im samo ime kaže, komarnici pružaju zaštitu u vašem domu od svih vrsta insekata. U zavisnosti od potreba i mogućnosti ugradnje postoji nekoliko modela. Najprostiji fiksni komarnici sastoje se od rama i mrežice.

Ram komarnika može da bude:

  • od Al profila i omogućava širok spektar boja po RAL karti,
  • od PVC profila koji su samo bele boje.

Mrežica je isključivo sive boje i izrađena je od kvalitetnog i dugotrajnog mikrofiber materijala koji obezbeđuje dobru cirkulaciju vazduha uz minimal- nu zasenu branjenog prostora.
Nedostatak im je što se postavljanje obavlja isključivo sa spoljne strane pa njihova upotreba na većim visinama dolazi u pitanje.

FIX komarnici

Komarnici fiksirani za prozor. Zavrću se sa spoljne strane i najčešće se montiraju na prozore manje površine ( kupatila, špajz, podrum…) Ram ovih komarnika može biti PVC ili AL.

ROLO komarnici

ROLO KOMARNICI sa vertikalnim ili horizontalnim zatvaranjem u potpunosti eliminišu nedostatke fiksnih komarnika i kao takvi nalaze široku primenu kako za prozore tako i za vrata. Kutija i vođice rolo komarnika izrađeni su od ekstrudiranog aluminijuma i pružaju mogućnost plastifikacije po RAL karti.

Vrata komarnici

Namenjeni montaži na ulazna i balkonska vrata. Otvaraju se kao i klasična vrata, mreža u AL ramu na šarkama.

PLISE komarnici

Namenjeni montaži na ulazna i balkonska vrata, zatvaranje terasa ili bilo koje druge veće površine.

www.roloplastmosic.rs

ROLOPLAST MOŠIĆ
Izložbeni salon
Sremska Mitrovica, Laćarak, 1 Novembar 275
Tel: +381 22 670 205
www.roloplastmosic.rs