PVC komarnici- najelegantnija zaštita od insekata

PVC komarnici su mrežice za zaštitu od nepoželjnih insekata, može se jednostavno montirati na prozore, vrata i krovne prozore. Mrežica je napravljena od kvalitetnog materijala (fiberglass) i time se postiže otpornost na sve vremenske prilike. PVC komarnici mogu biti izrađeni u različitim dimenzijama, sve u zavisnosti od veličine otvora za koje su namenjeni. Mrežica prolazi kroz vođice koje imaju specijalne četkice koje sprečavaju bilo kakvo oštećenje ili kidanje mrežice.

Komarnici za terasu
Komarnici za terasu

Komarnici su ekonomična, trajna i ekološki najprihvatljivija zaštita od komaraca i ostalih insekata. S’ obzirom da je konstrukcija komarnika izrađena od obojenih aluminijumskih profila, otporna je na rđu i ne menja boju usled uticaja sunčeve svetlosti i UV zraka. Vrlo je jednostavne konstrukcije i izuzetno dugog veka trajanja. Bilo kakva naknadna spoljašnja zaštita je apsolutno nepotrebna kao što je slučaj kod komarnika izrađenih od drveta.

Mreže za komarce
Foto: Komarnici mogu biti fiksni i rolo

Montiraju se tako da ne narušavaju spoljašnji izgled prozora a na raspolaganju je i široki spektar boja. Komarnici mogu kao samostalni element po funkcionalnosti biti fiksni ili rolo, a takođe se mogu izraditi zajedno sa roletnama. Vrlo su jednostavni za montažu i demontažu, pa se po potrebi mogu izuzetno lako ukloniti. Odlična su rešenja za sve vrste stambenih, poslovnih i skladišnih objekata.

Fiksni PVC komarnici

Su jednostavno, funkcionalno i sa cenom vrlo pristupačno rešenje svih problema koje možete imati sa insektima u vašim domovima, kancelarijama, vikendicama, hotelima, apartmanima, restoranima, kuhinjama, skladištima različitih namena i slično. Okvir komarnika izrađujemo od aluminijuma, mrežica je od staklenih vlakana (fiberglass), a montaža i demontraža komarnika je izuzetno jednostavna.

Rolo komarnici

Mogu biti isporučeni sa oprugom (spuštanje na potez). Rolo PVC komarnici funkcionišu tako što se slično kao roletne namotavaju u svoju za to predviđenu kutiju i mogu se mogu se motirati zajedno sa roletnama.

Mirjana Makarin-Plavšić