BECK+HEUN – Najbolje vrednosti za vaš dom

Brend Beck+Heun predstavlja više od 60 godina iskustva u razvoju osnovnog proizvoda, kutije za roletne. Ovo je rezultiralo nizom varijanti i izvedba koje su bez premca u svetu. Asortiman proizvoda i usluga Beck+Heun je širok – Beck+Heun proizvodi su sinonim za inovativna rešenja za senčenje, izolaciju i ventilaciju za sve varijante i izvedbe prozora ili njihove ugradnje.

ROKA-TOP® 2 RG

Novi standard za optimalnu izolaciju – Optimizovane karakteristike sa najboljim vrednostima.

ROKA-TOP® 2 RG kutija za roletne
ROKA-TOP® 2 RG kutija za roletne

ROKA-TOP® 2 RG je zatvorena varijanta kutije sa strane prostorije u optimizovanoj kolekciji kutija Beck&Heun. Pošto ovaj sistem ima reviziju spolja, može se potpuno malterisati sa strane prostorije i tako nevidljivo integrisati u zid. Pored toga, varijanta RG 1) je apsolutno hermetički zatvorena, jer nema spojeva sa unutrašnje strane. Još jedna posebna karakteristika je ALU RG-TG sistem vodilica uključen u obim isporuke. Sistem je termički odvojen i obezbeđuje vezu između šine vodilice i prozora otpornu na kišu.

ROKA-TOP® 2 RG kutija za roletne
ROKA-TOP® 2 RG kutija za roletne

Pored toga, mnogi detalji su uključeni kao standard, što ROKA-TOP® 2 RG čini praktičnijim. Primeri za to su stabilna krajnja šina, PVC profil za ukrućenje u izolacionom delu kutije i varijabilni revizijski otvori. Mere ili 80 ili 100 milimetara omogućavaju reviziju kutije bez problema i naknadnu ugradnju mreže protiv insekata.

Vrednosti toplotne izolacija tabela

Za više informacija i pregled programa i mogućnosti kompanije Beck+Heun, molimo vas posetite web stranicu beck-heun.net.

 

Beck+Heun logo

Vaša osoba za kontakt:

Beck+Heun GmbH
Jovica Jović, stručni savetnik
T. +386 68 927 489
jovica.jovic@beck-heun.de
www.beck-heun.de