Novosti Odlaže se FENSTERBAU FRONTALE i HOLZ-HANDWERK 2020

Odlaže se FENSTERBAU FRONTALE i HOLZ-HANDWERK 2020

Fensterbau Frontale mart 2016
FENSTERBAU FRONTALE i HOLZ-HANDWERK posetilo 110.000 posetilaca

NürnbergMesse je doneo odluku o odlaganju FENSTERBAU FRONTALE i HOLZ-HANDWERK sajmova. Ovaj duo je trebao da se održi od 18. do 21, marta 2020, ali će novom odlukom datum biti pomeren. Razlog za odlaganje je širenje corona virusa, zzabrinutost iskazana u razgovorima sa našim klijentima i predstavnicima industrije.

Petra Wolf, član menadžmenta NürnbergMesse objašnjava: „Nadamo se da će industrija sa razumevanjem prihvatiti našu odluku da odložimo sajam. Cilj svake manifestacije mora biti kreiranje specijalnog iskustva za svakog posetioca i izlagača kako bi se omogućilo ostvarivanje poslovnih rezultata i širenje poznanstva. Nažalost ovaj cilj ne može biti ostvaren pod trenutnim okolnostima. Sve to je razlog za nas da pronađemo najbolji mogući datum ovako važne manifestacije.“

Na vodećem svetskom sajmu FENSTERBAU FRONTALE arhitekti, stolari, proizvođači prozora i fasada i trgovina saznaju za najnovije sisteme profila, o staklu u arhitekturi, okovima, konstrukcijama i inženjeringu, upoznaju bezbednosnu tehnologiju, mašine, sisteme i još mnogo toga.