Sve je spremno za konferenciju „Sfera 2020: Otvori u građevinarstvu“

Sve je spremno za IX Međunarodnu naučno stručnu konferenciju „Sfera 2020: Otvori u građevinarstvu“

Sfera 2020: Otvori u građevinarstvu logo

Na IX Međunarodnoj naučno stručnoj konferenciji „Sfera 2020: Otvori u građevinarstvu“ govorit će regionalni stručnjaci, te će se predstavljati kompanije koje su lideri kada su u pitanju otvori u građevinarstvu. Konferencija će se održati 03. i 04. marta 2020. godine u Sarajevu, u Hotelu Hills. Program oba dana konferencije će trajati u terminu od 11 do 16 sati, a ulaz je besplatan uz obaveznu registraciju.

Ostalo je još 10% slobodnih kapaciteta za učešće, te se možete prijaviti putem web stranice: https://otvori.sfera.ba/online-registracija/

Program konferencije pogledajte na linku: https://otvori.sfera.ba/program/

Konferencija se sastoji iz dva dijela – prezentacije naučnih i stručnih radova u prvom dijelu, i prezentacije savremenih tehnologija i proizvoda u domenu proizvodnje i dizajna prozora i vrata, u drugom dijelu konferencije.

Predavači su: arhitektica Vedina Babahmetović, arhitekta Alen Žunić, arhitekta Hrvoje Njirić, arhitekta Džan Karajica, profesor Murčo Obućina sa Mašinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, te stručnjaci sa Instituta za standardizaciju BiH.

IX Međunarodnu naučno stručnu konferenciju "Sfera 2020: Otvori u građevinarstvu"
Sponzori konferencije

Generalni sponzor konferencije je kompanija Feal, dok su sponzorikompanije: Kristal Vitez, Sika BH, BH Alumil, te kompanija Emerus.

Partneri i izlagači su kompanije: Profine BH, Velux, Valm, Termoglass, Rehau, Euro Roal, Zalmo, Pavković paneli, Schachermayer, Pressglass, Portmatik, VBH, Orgadata, te kompanija LLumar BH.

Organizator je mostarska kompanija Sfera d.o.o., ovog puta u saradnji sa Mašinskim fakultetom Univeziteta u Sarajevu.

SFERA doo logo

Sfera d.o.o.
+387 36 578 259
Čevrina 9A, Mostar, Bosnia & Herzegovina
marketing@sfera.ba
www.sfera.ba