Novi ugaoni podizno-klizni sistem kompanije Aluprof

Aluprof ugaono podizno-kliznog sistema MB-77HS

ALUPROF
Život nadomak prirode

Porodična okupljanja za stolom u dnevnoj sobi sa panoramskim pogledom na okolinu san su brojnih porodica koje grade svoj dom. Ugaoni podizno-klizni sistem ALUPROF MB-77HS savršen je izbor ako želite izbrisati granicu između unutrašnjeg prostora vašeg doma i njegovog okruženja.

Želite li pobeći od spoljašnjeg sveta kako biste odmorili u svojoj dnevnoj sobi ili uživali u trenutku potpune tišine i zaboravili na stres, od buke svakodnevnog života možete zaista pobeći samo u prirodu.

Aluprof ugaono podizno-kliznog sistema MB-77HS
Aluprof ugaono podizno-kliznog sistema MB-77HS

Pristup dvorištu i dodir sa pažljivo uzgojenim biljkama jedan su od najefikasnijih načina za opuštanje i podizanje raspoloženja. Uz pomoć ugaonih podizno-kliznih sistema ALUPROF MB-77HS, dnevnu sobu sada možete sjediniti sa spoljašnjim prostorom sa dve strane. Ovo rešenje će vam omogućiti neometan pogled na spoljašnji prostor i originalan, savremen izgled vašeg doma.

NA KORAK DO VRTA

Ugaoni sistemi koji sjedinjuju dnevnu sobu sa dvorištem utiču na izgled unutrašnjosti, ali i fasade vašeg doma. Osim toga, imaju važnu ulogu u uštedi toplotne energije i zaštiti od provale. Optimalna upotreba prostora i količina svetlosti u dnevnoj sobi zavisi i od vrste sistema koji izaberete.

Ugaoni podizno-klizni sistem MB-77HS kompanije ALUPROF, vodećeg proizvođača aluminijumskih sistema, je veoma praktičan i ne zauzima mnogo prostora.

Aluprof ugaono podizno-kliznog sistema MB-77HS
Aluprof ugaono podizno-kliznog sistema MB-77HS

– Proizvodom je jednostavno rukovati, čak i deci ili osobama sa invaliditetom. Mehanizam terasnih profila MB-77HS omogućava fleksibilnost otvaranja i zatvaranja vratnih krila. Time ćete izbeći i određene probleme povezane sa uređenjem prostora. Uštedećete prostor koji bi vam bio potreban za obična vrata, a sama struktura profila će vam omogućiti razmeštaj nameštaja tako da ne zapinje o vrata prilikom otvaranja. To je vrlo korisno i estetski prihvatljivo rešenje. Upravo su zbog toga ugaoni sistemi sve popularniji – objasnila je Bożena Ryszka, rukovodilac marketinga u ALUPROF-u.

TERASA SJEDINJENA SA ENTERIJEROM

Ostakljivanjem dva, a ne jednog zida, ugaono podizno-kliznog sistema MB-77HS činite ostakljenu površinu objekta većom. Na taj način enterijer je dobro osvetljen i čini se većim.

ALUPROF-ovi inženjeri osmislili su rešenje koje omogućava izradu velikih vratnih krila koja otvaraju brojne mogućnosti za uređenje. Otvoreni ugaoni podizno-klizni sistem sa pogledom na vrt ili terasu naglašavaju utisak „otvorenog prostora” te čine izgled unutrašnjeg prostora i zgrade prepoznatljivim. Kada su sistemi zatvoreni oni se pretvaraju u ostakljeni zid.

SISTEM SA POSEBNOM NAMENOM

Kako bi bili funkcionalni i estetski privlačni, terasni sistemi moraju biti izrađeni od materijala visokog kvaliteta u skladu sa najvišim tehnološkim standardima. Sistem MB-77HS pruža upravo to. Osim što je funkcionalan, praktičan i estetski privlačan, ovaj sistem takođe štedi energiju. Jedinice sa dvostrukim ili trostrukim ostakljenjem osiguravaju visok nivo zvučne i toplotne izolacije.

Brojne vrste ostakljenja koja se mogu upotrebiti za ovo rešenje čine strukturu objekta prozračnom te daju raznovrsnost njegovom ukupnom izgledu.

Aluprof ugaono podizno-kliznog sistema MB-77HS
Aluprof ugaono podizno-kliznog sistema MB-77HS

Osim toga, zahvaljujući njegovim „zatvorenim” trakama za ostakljivanje, sistem se može opremiti protiv provalnim prozorima bez znatnih promena na profilima. Ovaj sigurnosni aspekat posebno je važan jer se većina provala u samostojeće kuće događa upravo kroz vrata koja vode u dvorište.

Još jedna prednost sistema je njegov „HS- Master” pogon koji omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje vrata pomoću dugmeta ili daljinskog upravljača. Treba spomenuti i širok raspon boja koje proizvođač nudi. Mogućnost kupovine aluminijuma u gotovo svim bojama znatno povećava mogućnosti uređenja celokupnog prostora. Zbog svojih karakteristika, ovaj sistem se može upotrebljavati kako u industriji izgradnje kuća, tako i u industriji izgradnje javnih zgrada – stanova ili hotela. Savršeno se uklapa u savremeni, prozračni stil arhitekture današnjice.

Osim što naglašava izgled zgrade, kubistički oblik sistema omogućava panoramski pogled iz unutrašnjeg prostora i veću količinu svetlosti. Ugaoni podizno-klizni sistem MB-77HS je savršen izbor ako želite sjediniti dnevnu sobu sa zelenilom dvorišta te otvoriti vrata svog doma energetski efikasnoj i sigurnoj budućnosti.

ALUPROF

Više informacija o Aluprof ponudi:

Viktor Stojanoski
Regional manager
Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia, N.Macedonia, Montenegro, Kosovo, Albania
T. +389 702 135 63
vstojanoski@aluprof.eu
www.aluprof.eu

Prethodni tekstISEO predstavlja svoja rešenja za otvaranje i kontrolu pristupa NO TOUCH
Sledeći tekstSMARTIA M8200: Otkrijte nove robusne nosače za jednostavnu ugradnju