Neshvyl: Vreme je da uštedite energiju i zadihtujete vaše prozore i vrata

NESHVYL od svog osnivanja 1991.god. teži promociji i implementaciji tehničko-tehnoloških inovativnih sistemskih rešenja. U poslednjih petnaest godina, na tržište smo plasirali više od 10.000.000 dužnih metara raznih dihtung traka. U ovome sagledavamo ne samo našu lidersku poziciju na tržištu, već i našu posvećenost i ulogu u očuvanju životne okoline i naše planete, jer je ovom količinom dihtunga evidentno uvećan doprinos uštedi potrebne energije za grejanje, odnosno hlađenje prostora u kojima borave ljudi.

Bliže se praznici, a zaposleni u kompaniji “NESHVYL” žele Vam uspešnu 2017. uz veliku količinu (sačuvane) energije. Da, vreme je da uštedite energiju i zadihtujete vaše prozore i vrata ! A evo šta, od dihtunga mi nudimo.

Dihtung za klizna vrata
Dihtung za klizna vrata

Samolepljive dihtung trake služe za zaptivanje rasušene, iskrivljene ili na drugi način oštećene stolarije. Proizvedene su od najsavremenijih materijala, a osmišljene tako da ih može ugraditi svako – lako i brzo.

Samolepljivi industrijski dihtunzi su napravljeni od EPDM – Etilen Propilen Dien Monomer celularne gume sa unutrašnjom ćelijastom strukturom i glatkom površinom. Karakteriše ih otpornost na starenje i UV zrake, dimenziona stabilnost u širokom temperaturnom opsegu od -40ºC do + 100 ºC, izuzetna elastičnost i lakoća pri ugradnji.

Dobro zaptiveni prozori i vrata znatno smanjuju potrošnju energije u stanu ili kući. Ušteda energije nakon efikasnog zaptivanja su između 10-30%, zavisno od stanja prozora i vrata, starosti i proizvodnje. Štednjom energije ne štedite samo svoj novac – štedite i planetu na kojoj živite.

www.neshvyl.com

Neshvyl d.o.o.
Žarkovačka 38, 11000 Beograd
T. + 381 (0) 11 3559 856
T. + 381 (0) 11 3559 786
E. office@neshvyl.com
W. www.neshvyl.com