ALU stolarija „Nema granica“ – najava konferencije ift Rosenheim

„Nema granica“ – najava konferencije ift Rosenheim

konferencija o prozorima i fasadi u Rosenheimu

Sledeća konferencija o prozorima i fasadi u Rosenheimu održaće se od 10. do 12. oktobra 2018. godine u hali Kultur u Kongresnom centru Rosenheima.

IFT 2018

“Nema granica”, složenica koja bi trebala da bude zamena za gradilište, tržište i tehnologiju-i to je tema o kojoj raspravljamo sa vama svih ovih godina na Rosenheim-ovim konferencijama o prozorima i fasadama. Postoje dva aspekta: S jedne strane tu je neograničenost u arhitekturi zato što i arhitekte i vlasnici kuća od nas često traže nemoguće: zahtevi postaju veći, teži i komplikovaniji. Sa druge strane, otvoreno tržište dozvoljava da se barikade na tržištu potpuno anuliraju i tehnička pravila harmonizuju.

Uprkos naizgled suprotnim tendencijama kao što je rastuća izolacija izbeglica u Evropi, protiv potencijalnih novih kandidata za članstvo u EU ili rastućeg svetskog trgovinskog rata sa carinskim i uvoznim ograničenjima, ift Rosenheim ostaje optimističan i vidi više mogućnosti nego rizika, jer krilatica “nema granica” je ipak nešto što vodi čovečanstvo kao takvo.

U svetlu ovih događaja, možete se radovati nadolazećim ekstravagantnim projektima fasade koje će predstaviti Dr.-Ing, Lutz Schone i Michel Freinberger. Takođe ćemo “probiti led” sa serijom Production 4.0 kojom će Dr. Christoph Pollak pristupiti digitalizaciji i diskretnoj proizvodnji.

Mi i dalje verujemo da će moć harmonije kroz pravila i konstantno testiranje granica kao i sposobnost da od nemogućeg napravimo moguće pomoći da se pomeramo napred kroz slobodnu i fer konkurenciju. Zato sam veoma srećan što mogu da ponovo da vas pozdravim u Rosenheimu“, rekao je u svojoj najavi manifestacije prof Ulrich Siaberath, direktor kompanije ift Rosenheim.

Kompletan program možete pronaći na ovom linku

Možete se registrovati na ovom linku. Krajnji rok za prijavu je 21. septembar 2018. godine

ift Rosenheim
Theodor-Gietl-Straße 7-9, 83026 Rosenheim, Germany
T +49 (08031) 261 0
F +49 (08031) 261 290
info@ift-rosenheim.de
www.ift-rosenheim.de

Prethodni tekstGEALAN – Slavimo veliku obljetnicu!
Sledeći tekstBakterija pomaže solarnim panelima da prave energiju