Dobitna kombinacija tradicije, iskustva i nove tehnologije – Šamarica Windows d.o.o.

Drvo je večna inspiracija, deo prirode koje se ne odričemo i materijal koji uvek u naš dom unosi toplinu. Njegova popularnost ne jenjava, ono se samo unapređuje i stalno se pronalaze načini da se njegove performanse podignu na još viši nivo. Tako je i kod prozora i vrata.

Šamarica Windows d.o.o.
Šamarica Windows d.o.o. – prozori drvo-aluminijum sistem „Šamarica”

Svoj doprinos preporodu drveta kao materijala dala je kompanija Šamarica Windows. Kako?

“Šamarica windows” d.o.o. raspolaže savremenim tehnološkim linijama na kojima se proizvodi vrhunska fasadna i unutrašnja stolarija od drveta. Proizvodnji fasadne stolarije od čistog drveta – hrast, čamovina i meranti, dodali su i proizvodnju drvenih prozora sa spoljašnjom aluminijumskom zaštitom – prozori drvo-aluminijum sistem „Šamarica”, koja omogućava odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju prozora, kao i njihovu otpornost na razlicite atmosferske uticaje.

Prozori drvo-aluminijum sistem "Šamarica”
Šamarica Windows d.o.o. – prozori drvo-aluminijum sistem „Šamarica”
Prozori drvo-aluminijum sistem "Šamarica”
Šamarica Windows d.o.o. – prozori drvo-aluminijum sistem „Šamarica”

Dakle, na jednom mestu nalazi se proizvodnja prozora i vrata, kao i izrada i uslužna prodaja profila za aluminijum-drvo prozorskih sistema “Šamarica”.

Koje su prednosti ovog materijala?

Prednosti leže u odličnoj toplotnoj i zvučnoj izolaciji, stvaranju prirodne atmosfere i prijatnog boravka u prostoru, jednostavni su za održavanje, stabilni su, imaju izuzetno dug vek trajanja i mogu se naći na tržištu u širokom spektru boja drvenog i aluminijumskog dela prozora.

Zašto su ŠAMARICA WINDOWS najbolji izbor?

U svojoj proizvodnji oslanjaju se na tradiciju i iskustvo, ali se takođe trude da prate nove trendove u tehnologiji proizvodnih procesa i obrade drveta, kao i da rade na daljem usavršavanju svojih proizvoda i poboljšanju stručnih znanja svojih zaposlenih iz oblasti drvne industrije.

Šamarica Windows d.o.o.
Šamarica Windows d.o.o.

Visok kvalitet, prepoznatljiv i autentičan stil izrade stolarije, kao i pouzdanost u rokovima izrade glavna su im preporuka u saradnji sa partnerima. Napornim radom, pouzdanošću i kvalitetom uspeli su da uđu u lanac vodećih proizvođača fasadne stolarije na teritoriji Srbije, a takođe ostvaruju odličnu saradnju sa inostranim partnerima iz Rusije i regiona.

Šamarica Windows – Neka se priroda useli u vaš dom!

www.samaricawindows.com

ŠAMARICA WINDOWS d.o.o.
Maršala Tita 2B, 26212 Kačarevo
T. +381 13 603 101
M. +381 63 303 856
dsamarica@yahoo.com
www.samaricawindows.com

Prethodni tekstStolarija kakvu još niste videli
Sledeći tekstMis van der Roe majstor staklenih fasada