Klizna vrata MB-SKYLINE TYPE R sa nevidljivim okvirom (VIDEO)

Klizna vrata kompanije ALUPROF MB-SKYLINE TYPE R je napredan sistem, naročito kada je potrebno zatvoriti velike dimenzije fasadnog otvora, a odlikuje se lakoćom i atraktivnim dizajnom. Uski profili istovremeno osiguravaju savremen izgled i fantastičan panoramski pogled na okolinu.

Klizna vrata ALUPROF MB-SKYLINE TYPE R
MB-SKYLINE TYPE R / foto: Aluprof

Glavne karakteristike sistema MB-SKYLINE TYPE R su sasvim nevidljiv profil krila i plitak okvir tako da će vam se bez sumnje svideti već na prvi pogled. Krila možda jesu masivna. Klizna vrata se otvaraju  i zatvaraju bez ikakvog napora, dok je mehanizam za rukovanje gotovo sasvim nečujan. Maksimalna visina strukture je 4 metra a ako se mehanizam postavlja spolja, pokretno krilo može biti teško čak do 700 kg. Time se omogućava dizajn zaista spektakularnog staklenog zida. Klizna vrata opremljena sistemom MB-SKYLINE TYPE R objektu pružaju izuzetno prefinjen izgled.

ALUPROF

Komfor korisnika osigurava inovativna struktura krila i sistema dihtunga. Krila mogu biti masivna, ali nije potreban veliki napor da bi se otvorila i zatvorila, dok je upravljački mehanizam gotovo bešuman. Estetski privlačan dihtung koji se koristi za ramove, dodatno olakšava svakodnevnu upotrebu kliznih vrata.

Više informacija o Aluprof ponudi:

Viktor Stojanoski
Regional manager
Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia, N. Macedonia, Montenegro, Kosovo, Albania
T. +389 702 135 63
vstojanoski@aluprof.eu
www.aluprof.eu

Prethodni tekstDefinišite svoj spoljni prostor izuzetnom estetikom
Sledeći tekstInovativna tehnologija i personalizovan pristup projektima