Novosti Klaes na sajmu građevinarstva

Klaes na sajmu građevinarstva

Klaes

Firma KLAES će u aprilu 2012. izlagati na najznačajnijem sajmu za firme sa ovih prostora koje se bave PVC, Alu i drvenom stolarijom, kao i izradom fasada, roletni i zimskih vrtova. U pitanju je Sajam Građevinarstva SEEBBE 2012 u Beogradu, Srbija. Uz opravdani status vodećeg sajma u građevinskoj industriji u regionu SEEBBE je takođe i inovativni motor u ovom sektoru. Zato i Vi jednostavno morate da dođete!

Ovom prilikom želeo bih da vas pozovem da nas posetite na našem štandu ukoliko imate tu mogućnost. Iskoristite ovu dobru priliku da saznate više o Klaes rešenjima za kompanije svih veličina. Neke o
d novosti koje ćemo predstaviti su:
Klaes Verzija 7.4 | Prilikom rada na velikim projektima novi objektni procesi obezbeđuju maksimalnu efikasnost u izvršavanju svih etapa samog projekta, od same ponude do izrade računa – i pritom su vam na raspolaganju različite metode plaćanja. Stalno rastuće težine krila rezultuju povećanjem sila na delove okova. Upravo iz tog razloga sada se mogu uzeti u obzir i specifikacije dijagrama primene – za sve vrste prozora.
Klaes Trade Cloud | Danas svi pričaju o „Cloud“-u – a naši klijenti ga već koriste. Ceo paket koji se sastoji od softvera, IT infrastrukture i usluge zahteva izrazito nisko početno ulaganje, a obim investiranja i celog projekta se može jako precizno prilagođavati vašim trenutnim zahtevima.
Klaes 3D | Ovo rešenje postaje standard za kompleksne fasade i zimske vrtove. Ovo je naročito tačno u slučajevima gde postoji kontrola obradnih centara, jer tada 3D tehnologija ispoljava sav svoj potencijal.

Biće nam veliko zadovoljstvo da vas ugostimo, i da vam pokažemo širok spektar naših proizvoda. Mi imamo softversko rešenje za firme svih veličina – posetite nas u hali 1, štand 1401 i pogledajte sami šta možemo da vam ponudimo. Radujemo se Vašem dolasku!

Prethodni tekstZamena prozora na objektu od kulturnog značaja
Sledeći tekstSiegenia Aubi

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here