Klaes na sajmu građevinarstva

Firma KLAES će u aprilu 2012. izlagati na najznačajnijem sajmu za firme sa ovih prostora koje se bave PVC, Alu i drvenom stolarijom, kao i izradom fasada, roletni i zimskih vrtova. U pitanju je Sajam Građevinarstva SEEBBE 2012 u Beogradu, Srbija. Uz opravdani status vodećeg sajma u građevinskoj industriji u regionu SEEBBE je takođe i inovativni motor u ovom sektoru. Zato i Vi jednostavno morate da dođete!

Ovom prilikom želeo bih da vas pozovem da nas posetite na našem štandu ukoliko imate tu mogućnost. Iskoristite ovu dobru priliku da saznate više o Klaes rešenjima za kompanije svih veličina. Neke o
d novosti koje ćemo predstaviti su:
Klaes Verzija 7.4 | Prilikom rada na velikim projektima novi objektni procesi obezbeđuju maksimalnu efikasnost u izvršavanju svih etapa samog projekta, od same ponude do izrade računa – i pritom su vam na raspolaganju različite metode plaćanja. Stalno rastuće težine krila rezultuju povećanjem sila na delove okova. Upravo iz tog razloga sada se mogu uzeti u obzir i specifikacije dijagrama primene – za sve vrste prozora.
Klaes Trade Cloud | Danas svi pričaju o „Cloud“-u – a naši klijenti ga već koriste. Ceo paket koji se sastoji od softvera, IT infrastrukture i usluge zahteva izrazito nisko početno ulaganje, a obim investiranja i celog projekta se može jako precizno prilagođavati vašim trenutnim zahtevima.
Klaes 3D | Ovo rešenje postaje standard za kompleksne fasade i zimske vrtove. Ovo je naročito tačno u slučajevima gde postoji kontrola obradnih centara, jer tada 3D tehnologija ispoljava sav svoj potencijal.

Biće nam veliko zadovoljstvo da vas ugostimo, i da vam pokažemo širok spektar naših proizvoda. Mi imamo softversko rešenje za firme svih veličina – posetite nas u hali 1, štand 1401 i pogledajte sami šta možemo da vam ponudimo. Radujemo se Vašem dolasku!

Prethodni tekstZamena prozora na objektu od kulturnog značaja
Sledeći tekstSiegenia Aubi