Novosti Definisana jasna politika rokova isporuke profila kupcima

Definisana jasna politika rokova isporuke profila kupcima

www.alumil.rs

Kako bismo unapredili uslugu svojim klijentima, kreirali smo brošuru koja se odnosi na politiku važećih rokova isporuke profila, a u cilju kako biste Vi u svakom momentu znali koji profili se nalaze na našim zalihama kako u prodajnim predstavništvima, tako i u našem regionalnom distributivnom centru, a i matičnoj kompaniji u Grčkoj. Takođe u ovoj brošuri Vam dajemo informacije za profile koje ne držimo na zalihama o minimalnim količinama za proizvodnju, i bojama koje možete poručiti u Alumil-u.

Verujemo da ćemo sa ovom brošurom unaprediti našu komunikaciju, a i ukupno Vaše poslovanje jer ćete prilikom pregovaranja sa Vašim klijentima na osnovu informacija koje se nalaze u ovom dokumentu moći da date orjentacione rokove što je u nekim slučajevima presudno za dobijanje posla.

Preuzmite politiku rokova isporuke profila

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

Prethodni tekstKrovni prozori – mesto ispod kojeg se vide zvezde
Sledeći tekstPranje zavesa u 7 koraka
Alumil S.A. predstavlja najveću privatnu kompaniju u jugoistočnoj Evropi za preradu aluminijuma u pogledu proizvodnje, distributivne mreže i širokog spektra aluminijumskih sistema. Jedan je od najvećih dobavljača brendiranih aluminijumskih sistema koji su u arhitektonskoj upotrebi širom Evrope.