Definisana jasna politika rokova isporuke profila kupcima

Kako bismo unapredili uslugu svojim klijentima, kreirali smo brošuru koja se odnosi na politiku važećih rokova isporuke profila, a u cilju kako biste Vi u svakom momentu znali koji profili se nalaze na našim zalihama kako u prodajnim predstavništvima, tako i u našem regionalnom distributivnom centru, a i matičnoj kompaniji u Grčkoj. Takođe u ovoj brošuri Vam dajemo informacije za profile koje ne držimo na zalihama o minimalnim količinama za proizvodnju, i bojama koje možete poručiti u Alumil-u.

Verujemo da ćemo sa ovom brošurom unaprediti našu komunikaciju, a i ukupno Vaše poslovanje jer ćete prilikom pregovaranja sa Vašim klijentima na osnovu informacija koje se nalaze u ovom dokumentu moći da date orjentacione rokove što je u nekim slučajevima presudno za dobijanje posla.

Preuzmite politiku rokova isporuke profila

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

Prethodni tekstKrovni prozori – mesto ispod kojeg se vide zvezde
Sledeći tekstPranje zavesa u 7 koraka
Alumil S.A. predstavlja najveću privatnu kompaniju u jugoistočnoj Evropi za preradu aluminijuma u pogledu proizvodnje, distributivne mreže i širokog spektra aluminijumskih sistema. Jedan je od najvećih dobavljača brendiranih aluminijumskih sistema koji su u arhitektonskoj upotrebi širom Evrope.