Izložbeni prostor OVOCONCEPT-A od DANAS I VAMA NA RASPOLAGANJU!

Otvaranja objekata ili poslovnica su lepi događaji. Sugerišu nove početke, nove pobede i nova poznanstva i saradnje. Ipak, nekada su ti događaji previše formalni, pa ih ljudi koji ih posećuju doživljavaju kao nešto što moraju da isprate, a najradije bi negde seli na kafu, na mestu gde se više osećaju kao kod kuće.

Na jednom ovakvom, forme oslobođenom, a opet sjajno organizovanom otvaranju prodajnog prostora smo i mi sinoć bili. Naime, firma OVOCONCEPT, sinoć je i znanično otvorila svoj showroom na Savskom keju bb, u Beogradu. Prostor je ustvari splav, koji nudi autentičnu atmosferu, odličnu kafu i više nego odlična klizna vrata.

Ovo Concept

U pitanju su klizna sobnih vrata italijanske kompanije ECLISSE, koja je kroz 25 godina rada kvalitetom i konstantnim inovacijama postala sinonim za pocket door sisteme. Ipak, sve ono što možete videti, poručiti, poželeti na ovom specifičnom splavu, ne može stati samo u jednu delatnost. Zato je preporuka naše redakcije da odete da vidite o čemu pričamo, popijete pravi italijanski esspreso i konsultujete Anju ili Miloša Pešića oko svih pitanja koje imate za svoj budući ambijent.

Uvek ljubazni, sa nenametnutom i nipošto usiljenom sugestijom, sinoć su još jednom pokazali kako je moguće baviti se poslom, biti odgovoran i ozbiljan, a opet prižiti posetiocima tu neku kućnu opuštenu atmosferu. A u takvom ambijentu, lakše se donose odluke, lakše se planira i lakše se dolazi do rešenja. Tako smo i mi bili deo lepe prolećne večeri na splavu OVOCONCEPT-a i uživali u specifičnom načinu zabave. Naime dj je puštao muziku dok je pored njega svirao saksofonista i doprineo da atmosfera bude zaista odlična.

Nama ostaje da se zahvalimo na gostoprimstvu ljudima koji su nekako neprimetno od saradnika prešli u prijatelje i poželimo im puno uspeha u daljem radu. A od vas dragi čitaoci očekujemo impresije. Ali tek kada na splavu, u miru i tišini, popijete kafu.

Vidimo se na keju.

“Ovo Concept”, Savski kej bb,
11070 Novi Beograd

Tel. 064 640 63 98
www.ovoconcept.rs

Prethodni tekstKlizna vrata – Rešenje za skučen prostor
Sledeći tekstSvetlosna stabilizacija polivinil hlorida