Izašao je novi broj časopisa „Prozori&Vrata“ – izdanje novembar 2013 – januar 2014

Šesti broj časopisa „Prozori&Vrata“ je ispred vas. Moramo priznati da pre godinu i po dana kada smo pokrenuli ovo izdanje nismo očekivali da ćemo za tako kratko vreme u časopisu imati skoro 30-ak firmi koje su nam poklonile poverenje.

Zaista podatak za respekt kada se uzme u obzir trenutna situacija u našoj državi i u okruženju. Zaista se trudimo da štampano izdanje bude sve bolje i bolje pa se tako krug autora koji pišu za nas iz broja u broj širi, a teme su prilagođene sva sve profile naših čitalaca.

Naša facebook stranica ima skoro 3.500 pratilaca u ovom momentu i to je još jedan pokazatelj da smo na dobrom putu, a dokaz za to su nam zahtevi koje dobijamo gotovo svakodnevno od firmi, arhitekata i pojedinaca koji žele da im štampano izdanje stiže na adrese.

Pored toga dva puta mesečno šaljemo newsletter sa izabranim tekstovima iz novog broja ili sa portala i distribuiramo ga na skoro 30.000 mail adresa, a ONLINE izdanje ovog časopisa prelista svakog meseca od 3000-4000 posetilaca našeg sajta.

Od pre šest meseci naša firma, ili naša redakcija je počela da uređuje sajt časopisa „Bravacasa“ (www.bravacasa.rs) na kojem postoji i kategorija koja se zove po našem časopisu „Prozori&Vrata“. Portal najpopularnijeg časopisa koji se bavi uređenjem enterijera je ulinkovan i sa našim portalom www.prozorivrata.com a neki tekstovi su preuzeti upravo sa našeg sajta. Ova informacija je svakako od koristi svima vama jer će za vaše proizvode, kako preko našeg časopisa, tako i preko portala, čuti sve više potencijalnih kupaca.

Hvala još jednom svima koji veruju u nas i u projekat „Prozori&Vrata“. Mi ćemo se truditi da budemo još bolji i da ovo izdanje stiže na što više adresa, kako u Srbiji tako i u regionu. Verujemo da ćemo u narednoj godini ići i na više strana jer svi pokazatelji ukazuju upravo na to.

S poštovanjem
Predrag Rađen