Inteligentna rešenja za kontinuirane radne procese

Digitalizacija u svim oblastima kompanije

Klaes organizuje kompanije sa inovativnim softverskim rešenjima koja se inteligentno spajaju. Bez obzira da li je proizvođač ili prodavac, mala ili velika kompanija – Klaes nudi rešenja za kompanije svih veličina u prozorskoj industriji. Čak je i celokupna IT struktura individualno prilagođena po želji svake kompanije.

Klaes organizuje kompanije

Uniformni tokovi rada su mogući samo ako su svi proizvodi upravljani jednim rešenjem. Zbog ovoga smo razvili novi tip materijala Alu Plus. Pilot klijenti uveliko uspešno rade sa njim i novo rešenje za aluminijumske prozore će uskoro biti na tržištu, tako da u budućnosti možete obrađivati sve tipove materijala jednim rešenjem.

Klaes Webshop i Klaes Webtrade su laka konekcija do prodajnog mesta. Snimljeni projekti mogu se dalje obrađivati u lokalnim Klaesovim rešenjima. Klaesov digitalni tok rada takođe uključuje razmenu specifikacija preko GAEB. CE i deklaracije performansi proizvoda su kreirane u pozadini, zaposleni mogu dobiti informacije o važnim poslovnim podacima pristupom internetu, a kupci mogu „pratiti” svoje porudžbine.

Ne samo da više proizvoda stvara izazove, već kraće vreme i odvojeni datumi isporuke. Sa inteligentnim Klaes alatima ovi zahtevi se mogu digitalno lako rešiti bez obzira da li se radi o planiranju kapaciteta, upravljanju materijalom ili aktuelnoj proizvodnji uključujući automatsku komunikaciju sa timovima u okviru kompanije, dobavljačima i kupcima.

Klaes
Foto: Klaes inteligentna rešenja

Klaes 3D – Jednostavno koristite uvećanu realnost (Augmented Reality App)

Sistemi pergole, nadstrešnice, stakleni klizni sistemi – softver koji je prvobitno razvijen „samo“ za fasade i zimske vrtove se sada sve više koristi za konstrukcije od profila i panelnih elemenata. The Augmented Reality aplikacija predviđa savršenu podršku digitalnoj prodaji. Pomoću izuzetno jednostavnog alata za tablete i pametne telefone konstrukcije (npr. zimska bašta) mogu se postaviti virtuelno na licu mesta,i posmatratii iz svih pravaca.

Klaes DoorDesigner – Individualno i brzo

Klaes DoorDesigner je softversko rešenje za individualni dizajn i proizvodnju ulaznih i sobnih vrata – bez obzira na to koja vrsta materiljala se koristi. Klasična vrata ili slobodno dizajnirana vrata sa panelom mogu biti optimalno integrisana u celokupni radni tok. Inovativni input sistem osigurava visok stepen sigurnosti i brzine prilikom unosa podataka.

KLAES logo

Horst Klaes GmbH & Co. KG
53474 Bad Neuenahr-Ahrweiler
Marko Šaletić
+381 63 654 511
msaletic@klaes.com
www.klaes.com

Prethodni tekstStolarija od aluminijuma na rezidencijalnim objektima
Sledeći tekstViceroy – novi luksuzni resort u srcu Kopaonika