InDizajn – GEALAN prezentovao Virtual Showroom

Na ovogodišnjem InDizajn – festival modernog doma prezentirali smo svoj GEALAN Virtual Showroom koji je oduševio posjetioce.

Prozorski okvir u žarko crvenoj boji? Drvodekor folije na balkonskim vratima koje gledaju na vrt? Ili želite saznati koliko dobro prozor izolira uličnu buku? Prozori, vrata pa i prozorski okviri, sve je moguće samostalno prilagoditi unutar salona svojim željama.

Virtual showroom, GEALAN
Virtual Showroom, GEALAN DOO

GEALAN je pionir u korištenju VR tehnologije u svojoj branši. U bližoj budućnosti ona će omogućiti kreiranje individualnih kombinacija boja i sustava željene stolarije.

 

Gealan

GEALAN d.o.o. – predstavništvo za Hrvatsku
Omladinska 11, Žerjavinec 10360 Sesvete, Hrvatska
T: +385 1 2040 670
F: +385 1 2040 679
E. info@gealan.hr
W. www.gealan.hr

Prethodni tekstREHAU proširuje svoj asortiman novim površinama i bojama
Sledeći tekstProfesionalna instalacija prozora pomoću ift-alata za instalaciju
GEALAN grupa jedan je od vodećih proizvođača PVC profila za prozore i vrata u Evropi. Kao inovativni proizvođač sistema za PVC profile za prozore i vrata, GEALAN osim toga svojim partnerima nudi brojne usluge. Naša služba za savetovanje arhitekata i građevinsko-tehnička služba pomažu arhitektama i projektantima u svakodnevnom radu. Gealan postavlja temelj za izradu izuzetno lepih, izrazito stabilnih i posebno sigurnih prozora, vrata i modernih kliznih rešenja i njihovo opskrbljivanje vrhunskim vrednostima toplotne izolacije.