REHAU proširuje svoj asortiman novim površinama i bojama

Individualni dizajn prozora

Najviši zahtevi u pogledu funkcionalnosti i estetike: Prozori stručnjaka za polimere REHAU prilagođavaju se trendovima u modernom dizajnu enterijera i postavljaju vlastite akcente.

Sa novim proizvodom KALEIDO VISION i proširenjem postojećeg programa KALEIDO FOIL na nove površine i boje, REHAU povećava raznolikost dizajna prozora za industrijske i poslovne komplekse kao i za stambene objekte.

Dizajnirati prozore tako da odgovaraju svačijem ukusu i da odgovaraju individualnom dizajnu enterijera: sa KALEIDO proizvodima, to je moguće. “Zahvaljujući širokom izboru varijanti boja, materijala i oblika, REHAU nudi prozore savršeno prilagođene dizajnu enterijera” – objašnjava Jorg Karger šef odeljenja za upravljanje proizvodima.

Plemenita optika stakla za prozorske profile

KALEIDO VISION se slaže sa dokazanim kvalitetom sa novim zahtevima za izgledom i individualnošću. Stakleni laminat RAUVISIO kristal se već koristi za visokokvalitetni nameštaj. Materijal otporan na ogrebotine i jednostavan za čišćenje je takođe dostupan za unutrašnju oblogu prozora. “Uprkos izgledu stakla, materijal je deset puta otporniji na lom i 50% lakši od pravog stakla” ističe Jorg Karger. U isto vreme, KALEIDO VISION se može posebno lako i bez dodatne opreme pričvrstiti na prozore.

Boje u trendu – antracit siva i crna

REHAU takođe predstavlja ekskluzivne inovacije u boji i dizajnu za postojeće proizvode. Tako je KALEIDO FOIL dopunjen sa tri nova dekora: “Crna sa teksturom”, “Midnight crna mat” i “Antracit mat” i u drugim aktuelnim mat nijansama. u skladu sa tim REHAU, pored prethodno dostupne bele, braon i karamel boje profila, telo profila je sada dostupno i u antracit sivoj boji, tako da je moguća potpuno ujednačena implementacija prozora u trend boji.

Uverljiva optika i osećaj pravog drveta za PVC profile

Mat dizajnerska površina KALEIDO WOODEC
Foto: REHAU, Mat dizajnerska površina KALEIDO WOODEC

REHAU proširuje svoj program dizajna kako bi PVC profili otporni na vremenske prilike izgledali kao drveni i davali osećaj pravog drveta. Mat dizajnerska površina KALEIDO WOODEC je bazirana na skandinavskim trendovima života sa svojom svetlom, autentičnom strukturom drveta i dostupna je u tri verzije u boji “Turner Oak malt”, “Sheffield Oak concrete” i “Sheffield Oak alpine”.

 

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com

Prethodni tekstZa leto bez bola
Sledeći tekstInDizajn – GEALAN prezentovao Virtual Showroom
REHAU sistemski rešava Vaše građevinske zadatke Svaki objekat je kompleksan sistem, koji se sastoji od najrazličitijih elemenata i kružnih tokova, i on funkcioniše samo onda kada su sve komponente savršeno usklađene i efikasno međusobno povezane. Zbog toga kada mislimo, ne mislimo na proizvode već na sisteme. REHAU kao vodeći evropski proizvođač inovativnih rešenja na bazi polimera Vam nudi rešenja za sve u vezi objekata i na temu energije, vode i infrastrukture. U našem raznovrsnom asortimanu naći ćete za svaki zadatak i primenu odgovarajuću tehnologiju