GEALAN u korak s budućnosti: Inovativni prozori

GEALAN ukazuje na budućnost s inovativnim idejama, inteligentnim proizvodima i pametnim prozorima. Reč je o digitalnim rešenjima koji su integrisani od samog planiranja do montaže prozora. Kao jedini proizvođači sistema za prozore i vrata, GEALAN, nudi vlastiti portfolio proizvoda u formatu kompatibilnim sa platformom BIM (Building Information Modeling). Potencijalni izazovi prilikom planiranja, poput proračuna opterećenja zgrade ili ispravne zvučne izolacije, sada se mogu automatski odrediti i proveriti.

Inteligentni proizvodi – nova digitalna rješenja

Nova linija proizvoda na temu sigurnosti: GEALAN-SENSE. Senzori upozorenja protiv provala koji se mogu nevidljivo i jednostavno instalirati na već postojeći prozor, bez obzira na vrstu profila. Pored sigurnosnog aspekta, GEALAN kreira digitalni prozor budućnosti. Zahvaljujući samostalno razvijenog IPS čipa, proizvođači i monteri u mogućnosti su digitalno komunicirati preko prozora. Digitalni koncept zaokružuje se proizvodom za pametne kuće iz porodice ventilacija, GEALAN-CAIRE®.

Gealan, PVC stolarija
Gealan, PVC stolarija
GEALAN-LINEAR PVC profil
foto: GEALAN-LINEAR PVC profil

Potpuno novo u asortimanu: GEALAN-LINEAR izuzetna novost u razvoju sistema od 74 mm. Razvoj dodatne opreme temeljen na sistemu S 9000 prikazuje se u području zvučne izolacije: GEALAN-HAFEN-CITY-FENSTER® i pristupačnosti: GEALAN-COMFORT.

Inovativnost kao preduslov

GEALAN KUBUS PVC profil sa ALU oblogom
GEALAN KUBUS PVC profil sa ALU oblogom

Preduzeće GEALAN oduvek je poznato po svojim inovacijama. Najbolji primeri toga su njegov sistem samolepljive trake STV® i intenzivna izolacijska jezgra IKD®. Dodatnu inovativnost GEALAN dokazuje kontinuiranim razvojem novih sistema za prozore i vrata, kao npr. aktuelni GEALAN-KUBUS® kvadratnog i skoro nevidljivog dizajna za pasivne kuće s više staklene površine, GEALAN-LUMAXX® s izuzetno uskim profilima okvira za do 25% više udela stakla te najnoviji sistem GEALAN-SMOOVIO, nova generacija kliznih elemenata za uštedu prostora uz jednostavno rukovanje.

GEALAN pvc profil za prozore i vrata
GEALAN-LUMAXX pvc profil za prozore i vrata

Jedna od njihovih najznačajnijih inovacija, njihova jedinstvena tehnologija površine, ove godine obiležava jubileum. GEALAN acrylcolor slavi 40 godina fascinantnih boja i trajnosti površine. Zadivljujuća elegancija površine, koja je neraskidivo povezana s prozorskim profilom, u raznim će bojama biti prezentovana i dostupna na GEALAN štandu.

Već dobro poznati sistem GEALAN S 9000 večna je zvezda u asortimanu. Kompletna platforma sistema koja nudi visok nivo diferencijacije kombinujući sve GEALAN inovacije u jednom proizvodu, kao GEALAN-FUTURA ili GEALAN-KUBUS®.

Nemačka kvaliteta svetskog dometa

GEALAN kao internacionalno orijentisano preduzeće sa preko 1400 zaposlenih godišnjim prometom od oko 240 miliona evra, jedan je od vodećih proizvođača PVC profila za prozore i vrata u Evropi. Sedište grupe nalazi se u Oberkotzau, Nemačka. Pored centrale, tu se nalazi proizvodni manadžment, prodaja, konstrukcija i administracija kao i izrada alata i tehnološki centar gde se proizvode i testiraju inovacije pre stavljanja na tržište. U Tanni, proizvodnom i logističkom centru preduzeća, godišnje se proizvede oko 35 miliona metara PVC profila i logistički koordinira na više od 50.000 kvadratnih metara skladišnog prostora.

INNOVATION MIT SYSTEM

Inteligentna rešenja sadržana su u svakom metru GEALAN profila. Iz tih se profila izrađuju visokokvalitetni prozori i vrata koje cene arhitekte, vlasnici kao i proizvođači širom Evrope. U digitalnom sektoru, GEALAN je takođe lider na tržištu: bilo da se radi o pružanju podatka o digitalnoj gradnji ili digitalizaciji u saradnji s proizvođačima, distributerima i krajnjim korisnicima.

Više informacija o trenutnim i budućim proizvodima potražite na našoj web stranici www.gealan.rs, a za aktuelne novosti pratite nas na društvenim mrežama www.facebook.com/gealandoo i www.linkedin.com/company/gealandoo

Gealan

GEALAN d.o.o. Predstavništvo za Srbiju
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Batajnica – Beograd
T. +381 11 375 29 03
E. grujo.ristic@gealan.de
E. marko.andrejevic@gealan.rs
W. www.gealan.de