Reč urednika: Posvećenost poslu kao ključ uspeha

Business to business print&web izdanje

Poštovani,

Poslednje izdanje u ovoj godini spremamo pred Sajam nameštaja, a raduje činjenica da je pred nama jedna od boljih manifestacija u poslednjih 10 godina. Po svemu sudeći srpska industrija nameštaja se polako oporavlja. U poslednjih pet godina prosečan godišnji rast izvoza ove industrijske grane iznosio je 13,3%, dok je udeo u BDP-u Srbije 2%, a udeo u izvozu čak 6,3%.

Mi završavamo ovu godinu vrlo uspešno, čak bolje nego prethodnu, a verujemo da će nam sledeća biti još uspešnija. Ustvari, mi to znamo. Maksimalno fokusirani na svaku stranicu u časopisu, na svaki tekst, na svaki novi post na portalu, na svaku objavu na društvenim mrežama i naravno na svakog klijenta.

Ako bismo trebali brojem da se izrazimo, to bi bio broj pet. Peta godina koliko egzistiramo na ovom području, a peticom nas, kao najvećom ocenom, ocenjuju i oni koji sa nama na bilo koji način sarađuju i peticu nam daju i oni koji naš časopis koriste kada treba da renoviraju ili grade.

Časopis PROZORI&VRATA broj 22, novembar 2017
Časopis PROZORI&VRATA broj 22, novembar 2017

Ušli smo kako u objekte kompanija, tako i u ušuškane domove onih koji ovu oblast građevinarstva iz bilo kod razloga prate. Što se našeg praćenja tiče, mi radimo na tome da ispratimo inovacije i preporod kompanija, sajmova, seminara ili novih zakona koje naša država, priprema ili popravlja. To je naš osnovni posao. I ne odustajemo. Od kvaliteta štampe. Od kvaliteta i tačnosti stručnih tekstova. Od načina na koji se bavimo praćenjem novina svake kompanije i njihovih proizvoda. Znamo da može i drugačije i da na našem tržištu i ono manje kvalitetno, uz nekakvu promociju, može da prođe. Mi ipak radimo po svom. Jer nam je važno da bude kvalitetno sve što prezentujemo i samo na taj način pristajemo da budemo prepoznatljivi.

NOVO izdanje časopisa PROZORI&VRATA broj 22, novembar 2017 – možete prelistati klikom na link

Konstantno ulaganje u kvalitet proizvoda jeste jedan od preduslova za dobro pozicioniranje na tržištu, u svakoj branši, pa i u našoj. Mi to znamo i zato spremamo već treći redizajn. Nikada nismo smatrali, kao neki, da je svako novo ulaganje u časopis bespotrebno trošenje novca, već da je to investiranje u budućnost i da to dugujemo našim klijentima. Na kraju krajeva mi ne znamo drugačije. Zato smo tu gde jesmo.
Vidimo se na Sajmu nameštaja u Beogradu…

Čitamo se i dalje,

S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis

Prethodni tekstU utorak počinje 55. Međunarodni Sajam nameštaja. „Prozori&Vrata“ promovišu 22. izdanje
Sledeći tekstNovi prozor – novi život, kompanija BEOHRAM