Folije i dekorativne nalepnice za sobna vrata

Sobna vrata u svakom domu imaju važnu ulogu jer, osim što razdvajaju prostorije, sve više imaju i dekorativnu funkciju. Folijama i dekorativnim nalepnicama za vrata, možete vro lako promeniti izgled vaših sobnih vrata.Ovo je process koji možete sami odraditi, a ukoliko želite da vrata presvučete 3D folijom, moraćete angažovati stolara.

Folije drvenih dezena

Ukoliko ne možete sebi priuštiti vrata od punog drveta, odlično rešenje u tom slučaju jesu folije sa drvenim dezenima. Ove folije su dugotrajno, praktično i lepo rešenje. Na tržištu se može naći veliki izbor dezena nalepnica, od jednobojnih i sedefastih folija pa do raznobnojnih.

Metalni dekor na vratima
Slika 2 – Metalni dekor na vratima

Ukoliko želiti razbiti monotoniju u stanu, i na veseli i krajnje neobičan način  ukrasite svoja sobna vrata, onda je najbolje rešenje za vas upravo ove samolepljive nalepnice za vrata. Ove nalepnice u osnovi imaju PVC foliju, otporne sun a vodu i ne blede, jedini neophodan uslov je da vrata budu skroz ravna. Nalepnice jedino nisu otporne na mehanička oštećenja.

Nalepnice na zidovima
Slika 3 – Nalepnice na zidovima

Folije za vrata se lepe brzo i lako, samo je potrebno pažljivo pratiti upustvo za postavljanje. Jedno kad se nalepnica upotrebi, više se ne može koristiti. Postoje u različitim dimenzijama i sam različitim motivima.

Zahvaljujući kvalitetnom materijalu od kojeg su nalepnice napravljenje, mogu se lepiti na zid, staklo, drvo, metal i druge glatke površine.

Crno bela nalepnica
Slika 4 – Crno bela nalepnica

Učinite vaš prostor življim a boravak u njemu komfornijim i prijatnijim ovim dekorativnim nalepnicama, kako u svom društvu tako i u društvu prijatelja.