Časopis “Prozori&Vrata” već petu godinu radi za PETICU!

Časopis “Prozori&Vrata” sprema svoje poslednje, ujedno još jedno sajamsko izdanje, u ovoj godini.

Ako bismo trebali brojem da se izrazimo, to bi bio broj pet. Peta godina koliko egzistiramo na ovom području, a peticom nas, kao najvećom ocenom, ocenjuju i oni koji sa nama na bilo koji način sarađuju i peticu nam daju i oni koji naš časopis koriste kada treba da renoviraju ili grade.

Časopis PROZORI&VRATA broj 7, rujan 2017 - Hrvatska
Časopis PROZORI&VRATA broj 7, rujan 2017 – Hrvatska

Ušli smo kako u objekte kompanija, tako i u ušuškane domove onih koji ovu oblast građevinarstva iz bilo kod razloga prate. Što se našeg praćenja tiče, mi radimo na tome da ispratimo inovacije i preporod kompanija, sajmova, seminara ili novih zakona koje naša država, priprema ili popravlja. To je naš osnovni posao. I ne odustajemo. Od kvaliteta štampe. Od kvaliteta i tačnosti stručnih tekstova. Od načina na koji se bavimo praćenjem novina svake kompanije i njihovih proizvoda. Znamo da može i drugačije i da na našem tržištu i ono manje kvalitetno, uz dobru promociju, može da prođe. Mi ipak radimo po svom. Jer nam je važno da bude kvalitetno sve što prezentujemo i samo na taj način pristajemo da budemo prepoznatljivi.

Časopis PROZORI&VRATA broj 19, februar 2017
Časopis PROZORI&VRATA broj 19, februar 2017

Uz sve ove osobine, časopis “Prozori&Vrata” pojaviće se na sajmu nameštaja u novembru koji će i ove godine biti održan u Beogradu. Na tom mestu, od samog početka postojanja, imamo svoju širu promociju. I mi volimo ovakve manifestacije. Kao što sa svojim klijentima održavano kontakte, posećujemo njihove jubileje, proslave i otvaranja, tako i sa trećim licima volimo da se upoznajemo, damo im savete i uputimo na koji način svoj dom da oplemene novim prozorima ili vratima. A to nije teško kada stojimo iza svojih reči i garancija. U tome nam pomažu kompanije koje, jednako kao i mi, svoj posao rade za peticu!

U ovom, 22. izdanju, saznaćete kako sprečiti rasipanje energije dobrom stolarijom, nešto o tome kako drevna kineska mudrost, feng shui, posmatra sferu sobnih vrata, kako su profili od aluminijuma izgledali nekada, a kako se manifestuje njihov preporod u današnjem vremenu….ali da ne otkrivamo sve…čitaćemo se. Uvek se čitamo. Jer smo se, za sve ove godine, dragi čitaoci, definitivno prepoznali…

I prepoznavaćemo se. Uvek kod najvećih ocena!

Tim redakcije časopisa „Prozori&Vrata“