Budućnost građevinskih staza na MADE expo 2021

Superbonus, održivost i novi izazovi u sektoru. Ovo su teme obrađene na MADE EXPO, referentnom sajmu sektora, koji je zakazan u Fiera Milano (Rho) od 22. do 25. novembra 2021. godine.

Zašto biti tamo

MADE expo je izlog sektora koji se ponovo pokreće. Novi izazovi proističu iz uštede energije, održivosti i inovacija proizvoda. Ove teme dobro predstavljaju kompanije izlagači koje su spremne da ponovo pokrenu građevinski sektor.

Brojevi poslednjeg izdanja

Sajam MADE expo 2019. je brojao 900 izlagača i 47.500 kvadratnih metara neto izložbenog prostora, a zabeleženo je više od 90.000 posetilaca, od kojih je oko 10% inostranih.

Sajam MADE expo 2021

MADE expo, koji će po prvi put biti direktno organizovan od strane Fiera Milano, vodeći je sajam u Italiji za građevinski sektor. Održaće se od 22. do 25. novembra 2021. godine u Fiera Milano (Rho) i biće to njegovo deseto izdanje. Kako bi se optimizovale sinergije i zadovoljile potrebe tržišta, ove godine MADE expo će se održati istovremeno sa SICUREZZA-om, dvogodišnjom međunarodnom izložbom u sektoru bezbednosti i požara, i SMART BUILDING EXPO, događajem za automatizaciju i integraciju kuća i zgrada. Tokom tri dana trajanja izložbe, kursevi obuke i stimulativna dinamička područja biće propraćeni izložbama proizvoda, radionicama, B2B prostorima i laboratorijama. Kontekst koji će favorizovati razmenu ideja i znanja između učesnika na tržištu: kompanije i dizajneri živeće u centru novog formata, punog mogućnosti.

MADE expo 2021
MADE expo 2021

SAZNAJTE… MADE EXPO 2021 segmenti

Dizajn, razvoj, restrukturiranje, prekvalifikacija i održavanje MADE expo 2021 tumači u neviđenom rasporedu koji olakšava posete profesionalcima, podstičući susret tehničkih izazova i inovativnih rešenja i ponude i potražnje.

SPECIJALIZACIJA & VEZE
Ispitivanje tehničkih rešenja i kompetencija za svaku specifičnu građevinsku potražnju, na kraju uključivanjem svih proizvodnih procesa u određenim oblastima i, istovremeno, optimizacijom veza sa drugim sektorima, obezbeđujući sveobuhvatan pristup svim aspektima i fazama procesa.

MADE BIM & TEHNOLOGIJE
Hardverska i softverska rešenja predstavljena na sajtu MADE BIM & TECHNOLOGIES idu ka optimizaciji faza projektovanja, predmera, proračuna i celokupnog upravljanja.

MADE expo 2021 - tehnologija
MADE expo 2021 – tehnologija

MADE GRAĐEVINARSTVO & MATERIJALI predlaže materijale i tehnička rešenja koja su efikasnija za izgradnju i obnovu drvetom, betonom, čelikom, ciglom, mešovitim i suvim sistemima.

IZRADA VRATA, PROZORA & INDUSTRIJA je „pravo mesto“ za proizvođače vrata, prozore, dizajnere, trgovce na malo i građevinske kompanije: ovde dizajn tumači najbolju tehnologiju za udobnost i bezbednost.

MADE BUILDING ENVELOPE & OUTDOOR upotpunjuje oblast posvećenu svetu izvedbe fasada i različitih konstrukcija sa specifičnim fokusom.

Novi izazovi: novi način izgradnje koji obuhvata održivost

U italijanskom kontekstu u kojem veliki međunarodni sektor nekretnina sa zanimanjem prie svega gledaju na obnovu novih urbanih područja, novi izazovi se sastoje u presretanju tehnoloških, društvenih, ekoloških i regulatornih trendova koji tjeraju urbane aglomeracije i industrijsko tkivo da se prilagode nove potrebe zajednice. Jedinstvena prilika za profesionalce da istraže potrebu za dubokom promenom u građevinskom sektoru, koja proizilazi iz potrebe za postizanjem konkretnih ciljeva za novu urbanost, preispitivanje gradova u održivom ključu – od mobilnosti do digitalizacije, efikasnosti stambenih struktura – kao i važnost poslovanja na održiviji način.

MADE expo 2021 - klima
MADE expo 2021 – klima

Kao i uvek, ICE – Agencija za promociju u inostranstvu i internacionalizaciju italijanskih kompanija, biće uz MADE21 u promociji događaja u inostranstvu sa ciljem da se događaj identifikuje kao fizičko mesto na kome kompanije mogu predstaviti svoje inovacije proizvoda mreži profesionalaca, dizajneri, građevinska i proizvodna preduzeća, zanatlije, proizvođači prozora, izvođači i kupci.

MADE expo 2021 logo

MADE expo – 22 | 25. novembar 2021 – fieramilano
Referentni događaj za građevinsku zajednicu
#Buildingthefuture @ MADE21