Istraživanje: Arhitekte čitaju časopis “Prozori&Vrata” i prate portal prozorivrata.com

Business to business print&web izdanje

Poštovani,

Ovih dana smo dobili rezultate jednog istraživnja. Naime, jedna kompanija je kontaktirala sve arhitekte koje imaju u svojoj bazi i postavila im pitanje: Kako se informišu o građevinarstvu, arhitekturi i na koji način prate trendove iz ovih oblasti? Preko 90% arhitekta je odgovorilo da čitaju naše časopise i da prate naš portal www.prozorivrata.com. Kako navode, razlog je što u časopisu i na portalu imamo dosta stručnih tekstova koji nisu sponzorisani ili nisu PR materijali kompanija i što nam časopis ne liči na katalog. Kako kažu, naša prednost je što za trendove i novitete mogu saznati iz jednog objektivnog ugla bez favorizovanja određenih brendova, a takođe im se veoma sviđa što imamo odličan internet portal, jedini usko stručni u regionu koji se svakodnevno ažurira. Ovo istraživanje nas je obradovalo, dalo nam vetar u leđa ali i obavezalo da budemo još bolji.

Pažljivim odabirom autora koji pišu za nas, te izborom tema i na kraju radom na internet stranici www.prozorivrata.com. U svakodnevnoj smo komunikaciji sa ljudima iz struke i sa posetiocima našeg sajta koji traže određenu vrstu proizvoda ili nas kontaktiraju kako bi se posavetovali oko izbora materijala. Pratimo svetske trendove i u štampanim i elektronskim medijima, pa smo tako prvi kod nas izašli sa jednim drugačijim formatom časopisa i prvi omogućili posetiocima portala da naše izdanje listaju, čak i na mobilnom telefonu. Naša redakcija koja broji četiri člana uz 10-ak autora koji pišu za nas svakodnevnom komunikacijom radi na unapređenju štampanog i elektronskog izdanja. Pre dve godine smo uradili drugi redizajn časopisa, a u 2017. godinu ulazimo sa trećim redizajnom štampanog izdanja. Sve to je razog što nas, između ostalih, svakodnevno prate i arhitekte.

Na našem portalu smo pokrenuli poslovni adresar u koji se upisalo već preko 50 kompanija. Moderno dizajniran adresar omogućava korisnicima da predstave svoju kompaniju, postave fotografije, video prezentacije, linkuju svoju FB stranicu, Instagram ili Twitter nalog, a posetiocima omogućava da na jednom mestu imaju sve bitnije proizvođače stolarije u regionu.

Ovo izdanje časopisa “Prozori&Vrata” će imati svoju promociju na Beogradskom sajmu nameštaja na kojem već dugi niz godina imamo izložbeni prostor, a časopis će dobiti svi izlagači i posetioci na našem štandu.

Još jednom hvala čitaocima i našim klijentima koji veruju da je naš časopis pravo mesto za njihovu promociju, a mi ćemo se truditi da svakodnevnim radom unapređujemo i časopis i našu internet stranicu.

Čitamo se i dalje…

Srdačno vaš
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis

NAJNOVIJE izdanje časopisa možete prelistati ovde, čak i sa mobilnih i tablet uređaja.

Arhitekte čitaju časopis “Prozori&Vrata” i prate portal prozorivrata.com