BUDMA sajam sa novim datumom zbog epidemije koronavirusa

Najava o promeni datuma održavanja BUDMA Međunarodnog sajma građevine i arhitekture kao i Sajma mašina i komponenata za proizvodnju prozora, vrata, kapija i fasada WINDOOR-TECH.

Poštovani izlagači i posetioci
U vezi sa trenutnom epidemijskom situacijom u Poljskoj i u svetu, imajući u vidu mišljenja naših poslovnih partnera, imamo opravdane zabrinutosti zbog organizacije međunarodnog sajma građevine i arhitekture BUDMA, kao i sajma mašina i komponenti za proizvodnju prozora, vrata, kapija i fasada WINDOOR-TECH planirani za februar 2021. Biće ih nemoguće održati na nivou na koji je industrija navikla dugi niz godina. Stoga je Upravni odbor Grupe MTP odlučio da odloži BUDMA-u i sajmove WINDOOR-TECH za 23.-26. novembra 2021. Tako će njihova tematika biti dodatno obogaćena ponudom Sajma staklarske industrije GLASS i Sajma kamene industrije STONE.

Uveravamo vas da ćemo iskoristiti vreme koje nas razdvaja do sledećeg izdanja sajma
stvoriti vredan i atraktivan prostor za međunarodne poslovne sastanke. Čvrsto verujemo da će nam pauza u organizaciji sajma pružiti priliku da se sledeće godine sretnemo u još većem broju i u jedinstvenoj atmosferi koja privlači profesionalce iz celog sveta godine na Poznanski sajam.

Srdačno vas pozivamo da učestvujete na sajmu koji će se održati 2021. godine na međunarodnom sajmu u Poznanu. Vidimo se uskoro!

International Construction and Architecture Fair
BUDMA International Construction and Architectural Fair
Klaudia Jozwinska
+48 691 031 277
klaudia.jozwinska@grupamtp.pl
www.budma.pl