ISEO stručnjaci na Security Summit 2020

Vodeći događaj sigurnosne industrije u Jugoistočnoj Evropi, pomeren je za septembar 2021, a umesto njega će se od 3. do 5. novembra ove godine održati novi online skup nazvan Security Summit.

Inspirativne sesije, studije slučaja i ciljani sastanci 1: 1 obećavaju sticanje znanja i nove poslovne odnose.

Manifestacija okuplja vodeće kompanije iz sigurnosne industrije. Ovo je jedinstvena prilika za stvaranje novih poslovnih kontakata i ugovora. Skup učesnika uključuje menadžere bezbednosti, vlasnike SME, donosioce odluka, predstavnike državnih bezbednosnih agencija, instalatere i sistemske integratore, kao i krajnje korisnike i proizvođače.

Kompanija ISEO predstavlja najnovija rešenja za otvaranje i kontrolu pristupa.

ISEO je vodeća grupa u dizajnu i proizvodnji sistema za zaključavanje i rešenja za kontrolu pristupa od 1969. godine. Glavna proizvodna lokacija nalazi se u Italiji, dok su druga proizvodna i komercijalna mesta smeštena širom sveta.
ISEO proizvodi zamišljeni su da obezbede sigurnost ljudi, zaštitu od provale i pametne sistem kontrole pristupa.
Deluje u dve proizvodne oblasti: sistemima za mehaničko zatvaranje i elektronskim rešenjima. Neki od njih mogu se integrisati jedni s drugima kako bi pružali rešenja za beskontaktno otvaranje vrata.

Ne propustite priliku da prisustvujete ISEO radionicama:

„Spremnost tokom pandemije: održavanje pozitivnosti uprkos covid-19. Kako obezbediti pristup i praćenje u slučaju pandemije?“

ISEO seminari u okviru Security Summit-a zakazani su za 3. i 4. novembar od 13 do 14 časova. Kako biste otkrili sva ISEO rešenja za kontrolu pristupa možete zakazati i sastanak sa gospodinom Paolom Guidettijem i gospodinom Jovicom Jovićem iz kompanije Iseo Serrature.

Na LINKU se možete pridružiti online seminarima.

ISEO logo

Iseo Serrature s.p.a.
via San Girolamo, 13
25055 Pisogne BS, Italy
T. +39 0364 8821
F. +39 0364 882263
iseo@iseo.com
www.iseo.com