Aluminijum i zaštita od sunca

O KOMPANIJI ING.AL

Preduzeće Ing. AL se bavi inžinjeringom za primenu aluminijuma. Aluminijumska stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržišta za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. Aluminijumski profili svojom čvrstinom osiguravaju statičku stabilnost ugrađenih elemenata, izuzetno su lagani i samim tim je osiguran i dug vek ugrađenog elementa.

ING.AL venecijaneri, rolo zavese i staklene bašte
ING.AL venecijaneri, rolo zavese i staklene bašte

FREZOVANJE I OBRADA SVIH VRSTA PLOČASTIH MATERIJALA NA CNC FORMATIZERU

Koristeći najsavremeniju opremu vršimo uslužno sečenje, frezovanje, graviranje, žljebovanje, bušenje kompozitnih panela i izradu slova i reklamnih natpisa.

  • Automatska senzorska vrata – GEZE proizvedena po evropskim standardima i normamaAutomatska vrata koja ugrađuje kompanija ING.AL su proizvedena po evropskim standardima i normama. Poseduju ateste i sertifikate (www.geze.com). Izradu i montažu rade profesionalno obučeni radnici, koji su prošli obuku i sertifikovani su od strane proizvođača. Održavanje i rezervni delovi obezbeđeni su u garantnom i vangarantnom roku. GARANCIJA je 24 meseca. U cenu su uračunati izrada, transport i montaža, ukoliko se vrata ugrađuju u Kragujevcu. Za druge gradove molimo Vas pozovite +381 34 304 315
  • Fasade od alubonda – fasadna rešenja visokih performansi
  • Staklene bašte
  • Rolo zavese – kvalitetne i atraktivno dizajnirane zavese
  • Venecijaneri – proizvodnja drvenih i kožnih venecijanera
  • Garnišne – garnišne na motorni pogon

www.ingal.rs

ING.AL Aluminium engineering
tel.: +381(0)34 304 315
fax: +381(0)34 304 316
mob: +381(0)60 302 41 50
email: jocaingal@yahoo.com
web sajt: www.ingal.rs