Hörmann-ovo odeljenje za rad sa arhitektama odlikovano najprestižnijom nagradom

Kompanija Hörmann, vodeći evropski proizvođač garažnih i industrijskih vrata, krajem maja u Kelnu ponovo je odlikovana prestižnom nagradom koju dodeljuju nemačke arhitekte – Architects Partner Award 2013 – (APA).

Ovo zlatno priznanje Hörmann je zaslužio kao preduzeće koje je najmerodavnije u kategoriji “Unutrašnja vrata, garažna vrata i sistemi zaključavanja“. Arhitekte širom Nemačke glasali su putem ankete u kojoj nije bilo ponuđenih odgovora već su samostalno navodili kompanije sa kojima imaju dobru saradnju.

Hormann nagrada
Nagrada je uručena savetniku za arhitekte u Hörmann-u, Andreasu Cileru.

Velika mi je čast da ovu zlatnu nagradu (APA 2013) preuzmem u ime svih saradnika firme Hörmann. Ovo je upravo i pokazatelj da arhitekte i projektani cene rad naše firme i da smo na dobrom putu”, rekao je Ciler.

Stručni časopisi o arhitekturi AIT i XIA još od 2009. godine ističu značaj „APA“ s ciljem da kompanije poboljšaju savetodavne moći za arhitekate i projektante.

Kompanija Hörmann krajem prošle godine otvorila je novo odeljenje za savetovanje arhitekata kako bi intenzivirala saradnju sa arhitektama i projektantima, a time i povećala zadovoljstvo kupaca.

Projektanti bi ubuduće trebalo da još brže da dobiju stručne tehničke podatke i skice proizvoda radi daljeg projektovanja i kao i podršku pri izradi opisa proizvoda – rekao je Jorg Egener, vođa odeljenja za savetovanje arhitekata.

Više o kompaniji Hörmann možete saznati na websajtu Hormann.rs

www.hormann.rsHörmann Serbia d.o.o.
Udarnih desetina 32
11000 Beograd-Surčin, SRB
T. +381 11 844 0821
M. +381 62 760 126
E. b.simovic@hormann.rs
W. www.hormann.rs