Aliplast-Kako postati lider na tržištu i ispuniti CILJEVE

Aliplast je jedan od vodećih evropskih proizvođača i distributera visoko kvalitetnih aluminijumksih sistema za prozore, vrata, klizne elemente, zid zavese (ostakljene fasade) i krovne konstrukcije. ALIPLAST Srbija je osnovan 2016. godine i član je međunarodno priznate ALIPLAST GROUP koja je osnovana 1984. sa sedištem u Lokerenu u Belgiji.

Aliplast- aluminijumski sistemi

Misija ALIPLAST AUMINIUM SYSTEMS d.o.o. je da izgradi jak srpski brend na lokalnom i evropskom tržištu kao i da dostigne poziciju lidera u Centralnoj i Istočnoj Evropi u pogledu dobavljača aluminijumskih sistema za građevinsku industriju.

Aliplast- aluminijumski sistemi

Ova misija se implementira kroz:
• održavanjem visokog kvaliteta proizvoda
• održavanjem kvaliteta usluge ka klijentima
• široka ponuda koja omogućava individualna rešenja za svaki projekat i situaciju
• moderana proizvodnja (potpuno automatska linija za bojenje…)
• efikasan sistem distribucije i transporta
• tehnička podrška i savetovanje

Aliplast- aluminijumski sistemi

Aliplast Srbija, od februara 2018. godine, poseduje jednu od najmodernijih linija za plastifikaciju kapaciteta 600-800m² po smeni. Postupak se odvija u dve faze – hemijske pripreme i elektrostatskog nanošenja praha. Hemijska priprema aluminijumskih profila i limova odvija se u šest kada, sa kompletnom nemačkom hemijskom tehnologijom Alufinish koja je sertifikovana Qualicoat i GSB standardom. Nanošenje boje je automatsko, opremom renomiranog švajcarskog proizvođača GEMA i pruža visok standard kvaliteta. Sopstvena laboratorija garantuje kontrolu kvaliteta profila pre plastifikacije. Svi tehnološki procesi se sistematski revidiraju od strane spacijalista kako bi bili homologovani sa EN normama.

Mogućnosti za bojenje u ovom sistemu su praktično neograničene. Premazi/prahovi (IGP, Tiger) omogućavaju bilo koji dezen, specijalni efekat, reljefne površine ili „metalik efekat“ u okviru RAL palete boja.

Svojim kupcima nudimo sisteme za prozore i vrata, podizno-klizne i klizne sisteme, sisteme zid zavesa (ostakljene fasade), klizne/ harmonika sisteme, protivpožarne sisteme, sisteme za zimske bašte kao i razne dodatne sisteme.
Ove godine naše proizvode smo prezentovali na 44. Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu.

www.aliplast.rs

ALIPLAST ALUMINIUM SYSTEMS d.o.o.
Miloša Oblića 64, 22310 Šimanovci,
T. +381 64 19 657 19
M. +381 64 19 657 19
bojan.jovicic@aliplast.rs
www.aliplast.rs