30 godina sa Vama!

ESTE TEAM d.o.o. – Intermac logo

Pre trideset godina, u Pezaru, Giancarlo Selci je osnovao Intermac, diviziju Biesse grupacije, koja je specijalizovana za projektovanje, proizvodnju i prodaju mašina za obradu stakla. Te iste godine, kompanija Intermac je izbacila na tržište mašinu Masterglass, koji je u to vreme bio prvi automatski obradni centar za graviranje stakla – potpuna novina koja je i danas asocijacija za ovu kompaniju.

Inovativnost je pokretačka sila kompanije INTERMAC, u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

OD OBRADNIH CENTARA DO CENTARA ZA INOVACIJU

Skala

1987. – Osnivanje Intermac-a sa ciljem da projektuje, proizvodi i prodaje mašine za obradu stakla.

Este Team staklo1990. – Predstavljanje novog modela Master Edge, prve numerički upravljanje mašine za obradu ivica.
1994. – Intermac svoju tehnologiju prilagođava i sektoru za obradu kamena sa CNC obradnim centrom Master Stone.

Este Team Intermac masina za obradu stakla1998.- Početak internacionalnog poslovanja: osnivanje prvog međunarodnog ogrankakompanije u Singapuru.
1999. – Kupovina kompanije Busetti, koja je specijalizovana za dvostrane brusače i linije za brušenje.
2001. – Kupovina Diamut-a, kompanije specijalizovane za proizvodnju dijamantskih alata za staklo i kamen.

Este Team Diamut alati za obradu stakla2007. – Kupovinaameričkog AGM Inc. i osnivanje INTERMAC America.
2008. – Ulazak u sektor obrade metala sa sistemom za rezanje vodenim mlazom PRIMUS.

Este Team alati za obradu stakla2014. – Izbacivanje softverskog paketa bSolid i bSuite, koji je postavio nove standarde u softveru.
2016. – Predstavljanje nove generacije obradnih centara Master serije.
2017. – Veoma posebna godina, s obzirom da kompanija INTERMAC slavi 30-tu godišnjicu.

Sve je počelo davne 1987. kada je proizveden prvi Intermac-ov obradni centar i postavljen temelj za internacionalno liderstvo ove kompanije u sektorima obrade stakla, kamena i metala. „Inovacija je deo DNK naše kompanije“ izjavio je Gianluigi Casadio, direktor Glass & Stone Divizije. „Kada je Intermac projektovao i proizveo svoje prve obradne centre, to je unelo inovacije i novu tehnologiju u svet u kome su se te operacije tada radile ručno.“
U današnje vreme, CNC obradni centri su praktično sinonim za brend kompanije INTERMAC.

Na teritoriji Jugoistočne Evrope, ova kompanija je sve vreme svog postojanja prisutna, međutim od 2005. Godine, kada ESTE TEAM d.o.o. postaje distriburter, počinje prava ekspanzija.

ESTE TEAM d.o.o. posluje u sektoru opreme za obradu stakla, AL & PVC-a, metala i kamena od 2005. godine. Naše preduzeće je za kratko vreme uspelo da zauzme stabilan položaj na tržištu i to najpre zahvaljujući veoma profesionalnom, iskusnom i dinamičnom osoblju kao i visokom nivou tehničkog poznavanja proizvoda koje nudi tržištu, odličnom poznavanju stranih jezika i efikasnoj organizaciji radnih procesa.

ESTE TEAM d.o.o. svojim klijentima nudi kompletnu saradnju, počev od konsultantskih usluga pri nabavci mašina, opreme i alata za obradu stakla, AL & PVC-a, metala i kamena pa sve do servisnih usluga u post-prodajnoj fazi koje predstavljaju ključ uspeha kod klijenata. Naša vizija jeste da zajedno sa našim klijentima tržištu Jugoistočne Evrope predstavimo vrhunsku svetsku tehnologiju, čime će se podići standardi kvaliteta i estetike finalnih proizvoda od ovih materijala koji su u sve većoj primeni u svakodnevnom životu. To postižemo stalnim ulaganjem u tehnološka znanja našeg osoblja, inoviranjem radnih procesa, još bližom saradnjom sa našim klijentima…

ESTE TEAM d.o.o.

ESTE TEAM d.o.o.
Džona Kenedija 20
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 2601 774
T. +381 11 3196 764
M. +381 63 340 396
E. office@esteteam.net
W. www.esteteam.net