TEHNI Pivot vrata – Aluminijumska vrata VELIKIH dimenzija

Tehniju nije dugo trebalo da da odgovor na zahteve tržišta za vratima velikih i vanstandardnih dimenzija. Odgovor se zove “PIVOT VRATA”.

Aluminijumska konstrukcija za vrata je urađena od specijalnih legura aluminijumskih profila velike čvrstine, koji su namenski proizvedeni za ovu vrstu vrata da bi mogli da nose uvećanu težinu krila s obzirom na ogromne dimenzije vrata.

Vrata iz serije “PIVOT” izrađuju se u vanstandarnim dimenzijama. Širina krila ide i do 2,5 metra, a visina čak i do 3 metra.

Kod dvokrilnih vrata ili vrata sa dva fixa i nadsvetlom, ukupna kvadratura vrata može da bude i više od 10 m².

TEHNI Pivot sigurnosna vrata
TEHNI Pivot sigurnosna vrata

Kod ovih vrata nemamo klasično otvaranje sa šarkama koje su ugrađene sa leve ili desne strane krila. U pitanju su specijalne šarke montirane na gornjoj i donjoj stranici krila na otprilike 30-40 cm od uzdužne ose vrata čime se dobija veoma lep vizuelan efekat kada su vrata otvorena. Time se istovremeno maksimalno koristi i prostor za ulaz, zbog širine krila.

Stakla za vrata su standardno troslojna dok su aluminijumski limovi sa spoljne i unutrašnje strane ukrašeni bordurama i/ili inox aplikacijama.

TEHNI Pivot sigurnosna vrata
TEHNI Pivot sigurnosna vrata

Sav okov za ova vrata je, uglavnom, Nemačke proizvodnje. Počev od specijalnih šarki pa do mehanizma za otvaranje. Ručke su standardne u više oblika i dužina ili su u pitanju ručke utopljene u krilo proizvedene po Tehnijevom patentu i koje opcionalno mogu imati i LED osvetljenje.

Osim standardne opreme vrata po želji kupca ugrađuju se i sistemi za otvaranje sa otiskom prsta ili sistem za otvaranje preko mobilnog telefona. I sve to ukomponovano na brave sa 5 i više mesta zabravljivanja (čak i do 16).

Kao i sva ostala ekskluzivna vrata iz programa Tehni “SUPERIOR LINE” i ova vrata se izrađuju u svim bojama po RAL karti ili u imitaciji drveta po želji kupca.

KONFIGURATOR

Na svom sajtu Tehni je instalirao poseban program na srpskom jeziku koji omogućava svakom potencijalnom kupcu vrata da izabere svoj model vrata sa konkretnim dimenzijama, bojom, bravom, staklom i drugim karakteristikama i da za tako definisana vrata putem maila dobije od Tehnija cenu.

Konfigurator se nalazi na linku: https://tehni.doors-100.com/rs

www.tehni.rs

TEHNI BEOGRAD
Autoput za Novi Sad 296E, Beograd, Srbija
T. +381 11 3774 372
F. +381 11 377 4384
office@tehni.rs
www.tehni.rs

TEHNI SA PANTELOS
2nd Kimerion-Pigadion, Xanthi, Grčka
T. +302 3 1 0700 517
F. +302 3 1 0758 856
customer@pantelos.gr
www.pantelos.gr

 

Prethodni tekstEY: Vlasnik kompanije „Stublina“, Radovan Milojević, je preduzetnik godine!
Sledeći tekstOvo Concept: 10 ISTINA I ZABLUDA O SISTEMIMA KLIZNIH VRATA