ING.AL – Onda kada vam treba i dobra stolarija i zaštita od sunca

Sunce. Svi shvatamo da je izvor života, iznova mu se radujemo i nismo srećni kada je danima oblačno ili tmurno. Ipak, uz svu ljubav i privrženost, leti ga je, čini nam se previše. Ne dozvoljava nam popodnevni odmor, budi decu ranije nego što bismo želeli, baca senku na televizor kada je na programu važna utakmica omiljenog tima. Dakle, treba nam zaklon od sunca koji će u isto vreme lepo izgledati i dati topline toj aluminijumskoj stolariji koju ste implementirali u svoj dom.

Rolo zavese

Dakle, vrlo praktična i moderna varjanta zaštite od sunca, ali istovremeno i dekoracija prostora. Sastoje se od platna i mehanizma koji to platno podiže ili spušta. Montira se na zid ili plafon tako da pokrije otvor prozora, a moguće je postaviti ga i direktno na prozorsko krilo uz pomoć dodatnih nosača.

Platno je impregnirano što olakšava održavanje i daje mu prednost u odnosu na ostale proizvode. I dobro, otišli smo u radnju da vidimo kako to izgleda. U Kragujevac, u ING.AL.

Drugarica mi preporučila, kaže oni već treći put tamo kupuju. A i kada sam videla zavese u njihovom stanu, oduševila sam se. Stvarno su ulapšale prostoriju, nekako je učinili prostranijom, elegantnijom i što je najvažnije u ovim letnjim mesecima, hladnijom. Cena je pristojna, kvalitet evidentno dobar, veliki izbor boja i brza isporuka. Bila je to brza kupovina i rešen problem.

ING.AL kompanija
Foto: ING.AL Aluminium engineering, venecijaneri

Tamo, u Ingal-u, vode se ovim postulatom “Novi vek dozvoljava da svako ko ima osećaj za lepo postane dizajner u okviru svog mikro okruženja i stvori prostor po svojim merama i potrebama. U tom smislu, jedino pravilo jeste da nema pravila. Sve je moguće i sve je dozvoljeno!” . Dozvolite i vi sebi pravi zaklon od sunca i ulepšajte prostor. Sada i ja preporučujem ING.AL, Kragujevac.

O ING.AL-U

Preduzeće ING.AL je osnovano 1998. godine a bavi se inžinjeringom za primenu aluminijuma. Aluminijumska stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržišta za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje.

Aluminijumski profili svojom čvrstinom osiguravaju statičku stabilnost ugrađenih elemenata, izuzetno su lagani i samim tim je osiguran i dug vek ugrađenog elementa. Aluminijum je ekološki materijal prirodnog porekla, koji je moguće reciklirati u potpunosti i koji ne utiče negativno na okolinu i zdravlje ljudi.

Pored aluminijumske stolarije u našem proizvodnom asortimanu nalaze se:

  • staklene bašte
  • automatska senzorska vrata
  • ALU fasade

www.ingal.rs

ING.AL Aluminium engineering
tel.: +381(0)34 304 315
fax: +381(0)34 304 316
mob: +381(0)60 302 41 50
email: jocaingal@yahoo.com
web sajt: www.ingal.rs

Prethodni tekstALUMIL SUPREME S650 PHOS: Nova ravna vođica idealna za renoviranje
Sledeći tekstOnda kada su arhitekte umetnici i čudotvorci