Zamislite vaša garažna vrata iz snova – online software koji ispunjava vaša očekivanja!

Uzimajući postojeća garažna vrata, uz pomoć novog software-a, ova vrata se pretvaraju iz funkcionalnih u modna! Sa više od 1000 tipova različitih garažnih vrata od drveta, čelika, kompozita, aluminijuma i stakla, budite sigurni da ćete pronaći vaš savršeni stil koji će u potpunosti transformisati garažu, i vaš dom.

Transformacija vašeg doma

Novi dizajn garažnih vrata može napraviti dramatičnu razliku. Pomoću vizualnog alata već online možete započeti avanturu kreiranja svoj vrata snova.  Jednostavno upload-ujte sliku vašeg doma ili izaberite jednu iz naše ponude, odaberite odgovarajući dizajn i kliknite preview kad sve bude gotovo.

Online software kao podrška u osmišljavanju vaših vrata
Slika 2 – Online software kao podrška u osmišljavanju vaših vrata

Možete testirati izgled različiti garažnih vrata i ulaznih, pre nego što se odlučite koje ćete uzati. Poređenje različitih stilova je preporučljivo i omogućeno vam je postavljanjem slike jedne pored druge, ili štampanjem.

Clopay software

Clopay, software za vrata, omogućava različiti izbore dizajna, od tradicionalnog do inovatinvog, pomoću raznih propratnih detalja, uključujući dekorativno staklo i stilski hardware.

Zamislite vaša vrata iz snovaZamislite vaša vrata iz snova
Slika 3 – Zamislite vaša vrata iz snova

Kada konačno pronađete „vrata vaših snova“, profesionalna pomoć je na samo jedan klik ili poziv na broj.  Međutim, dok ovaj vid kupovine u potpunosti ne zaživi kod nas, ovakve web prodavnice i online software-i dobar su izvor inspiracije i rešenja za kreiranje vrata koji svakako treba iskoristiti.

Dopusitite vašoj mašti da bude nesputana – isporbajte funkcionalnost online software-a poput Door Imagination System-a!