Automatska vrata i prozori sa energetskom efikasnošću i protiv-provalnom zaštitom

(ušteda električne energije do 54%)

1. Automatska KLIZNA i obična vrata sa najboljim Direct Drive motorima bez reduktora i četkica čime se dobija NAJTIŠI RAD sistema i energetska efikasnost sa uštedom električne energije do 54% i GARANTNIM ROKOM od 5 GODINA na motore.

2. Najnoviji sistemi video nadzora – SpotCam WiFi kamere visoke HD rezolucije sa BESPLATNIM snimanjem na pouzdanom Cloud serveru i zaštitom privatnosti. Pametan i pouzdan video nadzor čije vam snimke lopovi ne mogu ukrasti. Pogodno i za samogradnju, jer je jednostavna instalacija.

Automatika sa daljinskom kontrolom
Lunatronik d.o.o. Automatika za PROZORE i kupole

3. Automatika za PROZORE i kupole sa daljinskom kontrolom za ventiliranje i odimljavanje – modeli sa lančanom vezom ili zupčastom letvom sa linearnim pogonom i samo – podešavanjem položaja. Kontrola može biti žičana ili bežična ili preko mobilnog telefona ili preko interneta

4. Bezbednost – sva vrata i prozori mogu biti opremljeni specijalnim nevidljivim (kada je prozor zatvoren) ili klasičnim BEŽIČNIM ili žičanim detektorima Jablotron, čime se obezbeđuje maksimalna sigurnost celog objekta.

Foto: Lunatronik d.o.o., video nadzor

Foto: Lunatronik d.o.o., video nadzor

5. Vrhunski alarmni sistem i Pametna kuća vam pružaju maksimalnu sigurnost uz jednostavnu kontrolu i energetsku efikasnost koja svakim danom postaje sve važnija. Preko aplikacije za mobilne telefone uvek ćete znati da li vam je prozor ostao otvoren, kao i da li neko pokušava da obije vašu imovinu.

 

 


www.klt.rs

Lunatronik d.o.o.
Integrisani sistemi bezbednosti
A. Požeška 36, 11000 Beograd
T/F. +381 11 3055 172, +381 11 3558 446
M. +381 63 499 331
E. office@lunatronik.co.rs
W. www.klt.rs

Prethodni tekstProvetravanjem protiv(u) kondenzacije
Sledeći tekstIzveštaj sa internacionalne konferencije „Rosenheim Window & Facade 2016“