Pouzdano rešenje za Vaša garažna vrata

Bilo da ste zaljubljenik u kola ili ih jednostavno doživljavate kao prevozno sredstvo, njhova bezbednost i održavanje je jednako bitno. Na funkcionalnost kola itekako utiče prostor u kojem se nalaze, stoga, adekvatna garažna vrata su nužna – kako zbog svakodnevne upotrebe, tako i zbog zaštite od raznovrsnih vremenskih prilika, ali i od krađe.

Kompanije “Joviste“ vam nudi svoja rešenja u vidu rolo i segmentnih garažnih vrata.

ROLO GARAŽNA VRATA

ROLO garažna vrata su izrađena od aluminijumske lamele širine 77 mm. Izrađuju ih po vašoj meri i potrebi. Njihova “sendvič”  ispuna obezbeđuje izuzetnu termoizolaciju i dodatno poboljšava čvrstinu i trajnost vrata, dok vrata pokreće napredan elektromotor sa daljinskim upravljanjem i senzorima koji blokiraju rad vrata i efikasno štite od potencijalnih povreda ili štete. Pored toga, potpuno su bešumna zahvaljujući kvalitetnim aluminijumskim vođicama sa gumama za dihtovanje koje sprečavaju prodor prašine i vazduha.

SEGMENTNA GARAŽNA VRATA

Ova garažna vrata nudi rešenje za veće i složenije površine.

Segmentna garažna vrata izrađena su od panela od plastificiranog čeličnog lima  ispunjenih poliuretanom debljine 40 mm. Ovakvo konstrukciono rešenje omogućava izradu i složenijih ideja kao i izvanrednu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Ulaz u segmentnu crnu garažu i automobil
Foto: Joviste doo Subotica / Segmentna Garažna Vrata

Pored funkcionalnosti, “Joviste“ naglašava i estetiku. Vrata izrađuju u svim bojama RAL karte i omogućavaju da vam se garažna vrata idealno uklope sa vašom fasadom. Takođe, možete da izaberete dezen imitacije drveta ili metala sa 3D završnom obradom koja u potpunosti stvara utisak pravog materijala.

Drvena garažna vrata
Foto: Joviste doo Subotica / Dezen imitacije drveta

“Joviste“ dodatno izrađuje:

  • vrata za ulaz / izlaz (vrata u vratima) i prozore za prolaz svetla i provetravanje,
  • bravu sa mehanizmom za otvaranje za slučaj nestanka struje

Kvalitetna izrada omogućava nesmetano višegodišnje korišćenje, međutim, sa obzirom da je život ume da bude nepredvidiv, “Joviste“ obezbeđuje kvalitetnu garanciju, kao i efikasan i stručan servis.

www.pvcstolarija.eu

JOVISTE d.o.o.
Sarajevska 44/d, 24000 Subotica
T. +381 24 530 350
F. +381 24 530 350
M. +381 64 118 3320
E. office@joviste.rs
W. www.joviste.rs