Paket softverskih programa – FP Suite

FP Suite je paket softverskih programa razvijen isključivo za potrebe proizvođača vrata i prozora. Ovo je kompletno i integrisano rešenje za sve operativne oblasti kompanije: prodaja, dizajn, kupovina, proizvodnja i administracija. FP Suite je specifična podrška koja pokriva sve faze rada, omogućava planiranje i upravljanje proizvodnim aktivnostima, kao i trenutno praćenje napredovanja svakog posla.

Porudžbine koje stižu putem interneta obrađuju se od strane sistema, stvaraju se liste poslova za radionicu, planiraju aktivnosti i skladišti isporuka. Sve se obavlja automatski i pod stalnim nadzorom.

FP Pro – vrhunska proizvod

FP Suite je program za projektovanje i proračunavanje vrata i prozora. Aplikacije u FP Suite-u su modularne, što znači da se mogu sprovesti odvojeno, po potrebi, i da ostavljaju mogućnost integracije modula u daljnjem sistemu ukoliko se pojave nove potrebe.

FP Suite je program za projektovanje-i-proracunavanje vrata i prozora
Slika 2 – FP Suite je program za projektovanje-i-proracunavanje vrata i prozora

FP Pro je glavni deo FP Suite programa koji sadrži osnovne funkcije koje koriste sva vrata / prozori: dizajn, obračun dimenzija, analitička procena, proračun prenosa toplote, itd. On dolazi u pet varijanti i pogodan je za kompanije svih veličina. Jednostavan je za korišćenje i koristi grafički interfejs user-friendly okruženje, multi-zglobove, sekcije, 3D stilove.

Dizajn vrata i prozora

Za dizajniranje profila, koristi se aluminijum, drvo-aluminijum, PVC i čelik. Dizajn je najčešće pravougaon, lučni ili sa “srednjim” uglovima.

Paket softverskih programa
Slika 3 – Paket softverskih programa

Grafički su predstavljeni u DXF formatu, sa dimenzionisanim profilima, multi-zglobovima i sekcijama. 3D prikazi su stilizovani sa stvarnim bojama i dimenzijama.

Na tržištu je veliki izbor programskih rešenja za prozore i vrata. Svi se međusobno razlikuju barem u jednom segment. Izbor uvek ostaje na vama, ajedan od predloga za dizajn i obručan, svakako jeste FP Suite.