Budućnost softvera za prozore i vrata

Danas se izrada građevinske bravarije ne može zamisliti bez računara i specijalizovanih programa za konstruisanje i proizvodnju prozora, vrata i fasada. Svi ti programi su namenjeni da rade pod operativnim sistemima Windows i lako se i brzo instaliraju.

WindowCad softver
Slika 2 – WindowCad softver

Programi toliko svakodnevno pomažu u poslu da su postali nerazdvojni element procesa proizvodnje. U zavisnosti od materijala od kojih se izrađuju prozori, vrata i fasade, postoje programi za aluminijumsku, čeličnu bravariju i programi za PVC stolariju. Neki od njih mogu obrađivati zajedno aluminijumske i PVC konstrukcije.

Sa inovativnim „dodirom“ prijateljskog interfejsa, ovo je jedan dizajnerski program za prozore i kompozitna vrata koji radi sve što vi poželite.

Dimenzionisanje prozora
Slika 3 – Dimenzionisanje prozora

WindowCad principi

WindowCad program pokriva čitav prodajni proces prozora i vrata. Sa generisanjem na sajtu, stvara se zapanjujuća vizualizacija prozora i vrata namenjena potencijalnim kupcima.

Ovaj jednostavan sistem se koristi za upravljanje projektima i ima široki dijapazon mogućnosti prilagođavanja svim potrebama kupca. WindowCad daje kupcu mogućnost uključivanja u proces projektovanja,tj. prilagođavanju prizvoda svojim željama. Visok kvalitet vizualnog prikaza detalja pomaže klijentima da pronađu ravnotežu između specifikacija i cena. Ukoliko ih ova mogućnost ne osvoji, onda ih impresionira 3D prikaz onog što su zamislili.

Vizualizacija prozora i vrata u programu
Slika 4 – Vizualizacija prozora i vrata u programu

Nema potrebe za papirima, samo izvadite tablet ili telefon, otvorite WindowCad i naćićete trenutni projekat sa svim okvirima i informacijama potrebnim za prodajnu prezentaciju. Ugovori i ostala dokumentacija može se pustiti preko mail-a i odštampati preko mobilnog telefona i štampača. Kupci mogu iz okrilja svog doma da vizualizuju svoje planove u 3D perspektivi.

3D prikaz detalja
Slika 5 – 3D prikaz detalja

WindowCad  daje mogućnost dodavanja ili izmene sistema samim unošenjem dimenzija, bilo koje boje okvira.

Uživajte u blagodetima brzih i moćnih performansi korišćenjem novih inovativnih alata za projektovanje i zapanjujućih slika. Softver je izgrađen korišćenjem najnovije tehnologije, sa velikim brzinama.

Prethodni tekstNova generacija sigurnosnih brava
Sledeći tekstTermo roletne krovnih prozora