Softver Budućnost softvera za prozore i vrata

Budućnost softvera za prozore i vrata

Budućnost softvera za prozore i vrata

Danas se izrada građevinske bravarije ne može zamisliti bez računara i specijalizovanih programa za konstruisanje i proizvodnju prozora, vrata i fasada. Svi ti programi su namenjeni da rade pod operativnim sistemima Windows i lako se i brzo instaliraju.

WindowCad softver
Slika 2 – WindowCad softver

Programi toliko svakodnevno pomažu u poslu da su postali nerazdvojni element procesa proizvodnje. U zavisnosti od materijala od kojih se izrađuju prozori, vrata i fasade, postoje programi za aluminijumsku, čeličnu bravariju i programi za PVC stolariju. Neki od njih mogu obrađivati zajedno aluminijumske i PVC konstrukcije.

Sa inovativnim „dodirom“ prijateljskog interfejsa, ovo je jedan dizajnerski program za prozore i kompozitna vrata koji radi sve što vi poželite.

Dimenzionisanje prozora
Slika 3 – Dimenzionisanje prozora

WindowCad principi

WindowCad program pokriva čitav prodajni proces prozora i vrata. Sa generisanjem na sajtu, stvara se zapanjujuća vizualizacija prozora i vrata namenjena potencijalnim kupcima.

Ovaj jednostavan sistem se koristi za upravljanje projektima i ima široki dijapazon mogućnosti prilagođavanja svim potrebama kupca. WindowCad daje kupcu mogućnost uključivanja u proces projektovanja,tj. prilagođavanju prizvoda svojim željama. Visok kvalitet vizualnog prikaza detalja pomaže klijentima da pronađu ravnotežu između specifikacija i cena. Ukoliko ih ova mogućnost ne osvoji, onda ih impresionira 3D prikaz onog što su zamislili.

Vizualizacija prozora i vrata u programu
Slika 4 – Vizualizacija prozora i vrata u programu

Nema potrebe za papirima, samo izvadite tablet ili telefon, otvorite WindowCad i naćićete trenutni projekat sa svim okvirima i informacijama potrebnim za prodajnu prezentaciju. Ugovori i ostala dokumentacija može se pustiti preko mail-a i odštampati preko mobilnog telefona i štampača. Kupci mogu iz okrilja svog doma da vizualizuju svoje planove u 3D perspektivi.

3D prikaz detalja
Slika 5 – 3D prikaz detalja

WindowCad  daje mogućnost dodavanja ili izmene sistema samim unošenjem dimenzija, bilo koje boje okvira.

Uživajte u blagodetima brzih i moćnih performansi korišćenjem novih inovativnih alata za projektovanje i zapanjujućih slika. Softver je izgrađen korišćenjem najnovije tehnologije, sa velikim brzinama.

Prethodni tekstNova generacija sigurnosnih brava
Sledeći tekstTermo roletne krovnih prozora

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here