Upoznajte se sa novim softverom za prozore i vrata

PowerWIN  program

PowerWIN je CAD / CAM softversko rešenje je razumljiv i intuitivan program za parametarsko projektovanje i proizvodnju vrata od punog drveta, roletni, standardnih i specijalnih vrata i prozora.

PowerWIN program
Slika 2 – PowerWIN program

PowerWIN je jednostavan za korišćenje: krajnji korisnik je vođen kroz sve faze projektovanja, od izbora oblika do razdvajanja po segmentima. Idealan je za prozore, francuska vrata, glavna vrata, interne i eksterne roletne itd.

Program za parametarsko projektovanje i proizvodnju vrata od punog drveta,roletni,standardnih i specijalnih vrata i prozora
Slika 2 – Program za parametarsko projektovanje i proizvodnju vrata od punog drveta,roletni,standardnih i specijalnih vrata i prozora

Pojedini softveri imaju jednostavno rešenje  „ključ u ruke „. Pomerajući „zavesu“ poslovanja na  vizuelnu V6 platformu, uvodi se novi sloj prefinjenosti u proces i produktivnost same obrade i proizvodnje prozora i vrata.

PowerWIN softversko rešenje
Slika 3 – PowerWIN softversko rešenje

„Windows-Doors “ aplikacija

Ova aplikacija omogućava vam da izračunate potrebne dmenzije prozora, vrata, ili balkona u samo nekoliko minuta. Postoji veliki broj sistemskih profila, dodatnih komponenata i alatki, kao i raznih instalacija i opcija isporuke.

3D planiranje pozicije vrata i prozora u vašem domu
Slika 4 – 3D planiranje pozicije vrata i prozora u vašem domu

Aplikacija je posebno optimizovana da bi rad olakšala, nudeći veliki izbor šablona, dizajna, kao i izbor alatki, a sve je udobno smešteno u jednom ekranu. Razumljiv interfejs „Windows-Doors “ smanjuje zahteve tehničkih veština zaposlenih. Njena jednostavnost upotrebe znači i manje greški među ulaznim podacima, i manje računskih grešaka. Automatski generiše svu potrebnu dokumentaciju: ugovor, aneks ugovora sa skicama proizvoda u ponudi, kao i spisak materijala. Iako je aplikacija dizajnirana za upotrebu od strane klijenata, može se koristiti i od strane proizvođača.