TruCAD Door Design Tool dopušta potpuno prilagođavanje vašem domu

Sa ekskluzivnim web  softvarom TruStile, možete dizajnirati vaša jedinstvena vrata Navedite visinu, širinu i položaj nosača u okviru vrata.

Detalj vrata
Slika 2 – Detalj vrata

Neograničene mogućnosti

Postoji nekoliko načina na koje možete koristiti TruCAD alat  za dizajniranje vrata. TruStile je osnovan 1995. godine na principima fleksibilnosti dizajna i kratkih rokova – dve stvari koje su primetno nedostajale na tržištu standardnih vrata.

Trustile klizna vrata
Slika 3 – Trustile klizna vrata

Osnivači su prepoznali potrebe tržišta i osmislili program za dizajn najkvalitetnijih vrata koji odgovaraju bilo kom arhitektonskom stilu. Ova „No Limits“ filozofija proizvodnje, nastavlja da bude temelj poslovne prakse TruStile ekipe. Ukoliko sanjate, moguće je projektovanje, a samim tim i izgradnja, i san postaje realnost na obostrano zadovoljstvo.

TruStile je jedan od prvih proizvođača vrata koji koristi prednosti superiorne MDF ( srednjih ploča visoke gustine ) za različite boje aplikacija vrata. Od tada, TruStile postaje vodeći proizvođač čvrstih MDF vrata. Sa dodatkom proizvodnog pogona drvenih vrata, TruStile sada ima mogućnost da praktično ispuni svaku potrebu vrata bilo da pripadaju stambenom ili poslovnom projektu.

MDF vrata
Slika 4 – MDF vrata

Ono što najviše razlikuje TruStile od drugih proizvođača vrata je strast za izgradnju atraktivnih vrata za kreiranje inspirativnih prostora. Misija kompanije TruStile je da promeni način na koji ljudi razmišljaju o vratima.

Vrata sa azijskim šmekom
Slika 5 – Vrata sa azijskim šmekom

Odličan kućni dizajn

Posvećeno najvišem nivou dizajna i kvaliteta, TruStile vrata kombinuju najnoviju tehnologiju sa manuelnom izradom. Vrata objedinjuju arhitektonski integritet kuće. Kvalitet vrata je u prvom planu, sa značajnim osećajem podizanja komfora čitavog doma. Pored estetske vrednosti, visok kvalitet vrata obezbeđuje manje buke a više privatnosti.

Izgled prostorije pre i posle korišćenja programa
Slika 6 – Izgled prostorije pre i posle korišćenja programa