Orgadata CAD-Suite 2D

Crtate mnogo i treba Vam jednostavna CAD aplikacija? Imamo rešenje za Vas!

LogiKal® CAD Suite 2D je savršeno dizajniran za potrebe izrade građevinske stolarije i fasada.

LogiKal® ima interni CAD sistem koji je posebno vredan zato jer je jednostavan za korišćenje. Lako je razumeti raspored svih relevantnih funkcija, i čini ga savršeno podešenim za potrebe konstruisanja aluminijskih prozora, vrata i fasada.

Crteži inter-leyera, ploča, izolacija, pomoćnih linija, i sl. mogu se koristiti brzo i jednostavno. Elementi crteža mogu se birati i menjati. Automatski dodeljeni naslovi mogu se menjati asocijativno. Blok i lejer menadžment kompletiraju ovaj program.

Spoljašnji CAD programi, kao što su AutoCAD, mogu se direktno pozivati putem interfejsa. Osim osnovnih funkcija za crtanje LogiKal® CAD takođe nudi posebne funkcije. Na primer, ako generišete kompletan presek profila kombinovan sa stakljenjem, tu je čarobnjak koji će Vam pomoći da dodate sve pojedinosti koje su vam potrebne, poput serije profila, varijacija stakla, debljine stakla, osnovnih elemenata i dodatnih profila. Preseci fasadnih kombinacija se brzo I lako kreiraju pomoću čarobnjaka.

Ovde, osim sistema i profila, takođe možete definisati vrstu i ugao svakog spoja. Koristeći standardni deo generatora možete brzo kreirati crteže vijaka, stubova i drvenih profila. Crteži preseka pojedinih stavki se nalaze već u CAD sistemu iz modula za sečenje. Takođe možete prikazati planove objekta i radne naloge kao crteže. Jednostavan za razumevanje dijalozi Vam omogućavaju da definišete informacije koje treba da se pojave na crtežu.

logo

ORGADATA AG
Am Nesseufer 14, 26789 Leer, Nemačka
T: +49 (0) 491 927 827
F: +49 (0) 491 927 828

Saša Ivanović
M: +381 603 253 351
sasa.ivanovic@orgadata.com