KCD samostalni dizajnerski softver za vrata vašeg doma

Zamislite da unesete dimenzije zida, uvedete fotografije sa napomenama i referencama, pristupite na hiljadama opcija dizajna i sve to pogledate zajedno sa klijentom u 3D prikazu. Pregledate cene, odlučite se za pravi izbor, klijent potpiše predlog i zatim sve sačuvate i šaljete na instant proizvodnju.

KCD softver za vrata je samostalan, dizajnerski softver koji stvara optimizovan G-kod potreban za precizne konstrukcije. Možete stvoriti sopstvenu biblioteku dizjnerskih rešenja vrata, fioka, vinskih polica i tradicionalnih zastora.

Obrada željenog izgleda prrozora
Slika 2 – Obrada željenog izgleda prrozora

Ovaj program obuhvata preko 200 šablona spremnih za upotrebu. Sistem olakšava unos sopstvenih prilagođenih stavki i izmenjenih podataka. KCD softver će vam pružiti više kapaciteta, fleksibilnosti i efikasnosti, kao i pojednostavljenje proizvodnog procesa.

Karakteristike softvera

Sadrži mnoštvo dizajnerskih rešenja vrata, panelne završnice i ivice, lučne panele, zidne obloge, zavese itd., u raznim varijacijama boja i dezena. Dozvoljava ptpunu fleksibilnost i kompatibilnost sa konstrukcijom koja sadri tradicionalne elemente.

KCDTouch
Slika 3 – KCDTouch

Koje materijale želite upotrebiti i kakve konstrukcijske detalje? KCD softver omogućava lako zadavanje parametara, sa još bržom procenom o realaizaciji osmišljenog dizajna.

Njegov sofisticirani 3D dizajn omogućava jednostavnu prodaju potencijalnim klijentima.

Krojenje vrata
Slika 4 — Krojenje vrata

Primena softvera

Zahvaljujući lakoj prilagodljivosti, ovaj softverski paket idealan je za prostorije vašeg doma: kuhinje, ostave, kupatila, ali i prostorije za igru i zabavu, garaže i komercijalne prostore.

Proces izrade vrata
Slika 5 – Proces izrade vrata

Na tržištu i u slobodnoj, online upotrebi, postoji veliki broj programa koji mogu da zadovolje većinu vaših potreba. U današnje vreme na ceni je efikasnost praćena kvalitetom. Upravo ove činjenice čine da KCD softver za vrata u  potpunosti zadovolji obe strane, kako prodavca tako i kupca.

U potpunosti prilagodljiv program svim vašim zahtevima
Slika 6 -U potpunosti prilagodljiv program svim vašim zahtevima